به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود احمدی نژاد، رییس جمهور در مراسم نکوداشت هشت سال تلاش جهادی دولت خدمتگزار که به همت رسانه ملی برگزار شد، گفت: رسانه ملی باید کانون اندیشه ورزان، نخبگان، صاحبنظران و متفکران جامعه باشد.
وی با بیان این که انتظار تقدیر و تشکر قطعا نداشتم اما شما بزرگواری کردید از یک برادر کوچک و البته همکار خودتان قدردانی کردید، گفت: جا دارد من همین جا یاد امام و شهدا را گرامی بدارم که دنیای جدیدی را به روی بشریت باز و افق نگاه ما را از مسائل محدود به سمت بینهایت هدایت کردند.
رئیس جمهوردر جمع بندی اقدامات هشت ساله دو دولتش گفت: جمعی که خدمتشان هستیم مدیران رسانه ملی هستند ، رسانه ملی مسئول فرهنگ عمومی کشور است، مسئول غنای فکری جامعه است، رسانه ملی مرزبان اندیشه و هویت ملت ایران و انقلاب اسلامی است و رسانه ملی باید کانون اندیشه ورزان، نخبگان، صاحبنظران و متفکران جامعه باشد، این نگاه من به رسانه ملی است.
احمدی نژاد ادامه داد: به همین دلیل به نظرم رسید که در این جلسه مبانی (دکترین) حرکت دولت را خدمت شما عرض کنم، چون معمول این است که در نگاه به یک دولت تک تک اقدامات مورد ارزیابی قرار می گیرد اما کمتر اتفاق افتاده که مجموعه گسترده ای از اقدامات 8 ساله در چارچوب 8 ساله و مبنای روشن مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در مراسم نکوداشت هشت سال تلاش جهادی رئیس جمهور در رسانه ملی گفت: دولت از ابتدا با نظریه ای جامع و روشن و برنامه عملیاتی کار خود را شروع کرد. حتی یک روز و یک ساعت هم در این هشت سال برای من اتفاق نیافتد که از خود بپرسم حالا باید چکار کنیم.
رئیس جمهور گفت: در یک چارچوب برنامه معین در طول 8سال تلاش شد و دولت مطلقاً کار پراکنده نکرد، یعنی اگر روزی من در اینجا گفتم به رسانه ملی باور دارم و از آن پشتیبانی می کنم این باور دولت در 8 سال گذشته بود. برای تحلیل مبانی حرکت دولت باید به اصل انقلاب برگردیم زیرا این دولت بدون انقلاب بی معناست. انقلاب اسلامی هم راه است هم معیار ؛ راهی است که باید بپیماییم و معیاری است که باید به سمت آن حرکت کنیم .
رئیس جمهور با طرح این سوال که هدف از انقلاب اسلامی چه بود گفت : برخی فکر می کنند انقلاب تمام شد و به موزه پیوسته است.
وی افزود : انقلاب اولا متعلق به دوره ما نیست و ریشه آن در تاریخ است و ثانیا منحصر به جغرافیا و سرزمین ما نیست و استمرار حرکت انسان برای رسیدن به قله هاست .
احمدی نژاد گفت : یک حزب سیاسی با 20 عضو که 150 سال قبل تاسیس شده است قابل حذف نیست و انقلاب عظیم اسلامی امروز در مناسبات انسانی تاثیر گذار است .
وی با طرح این سوال که آیا انقلاب اسلامی برای جابه جایی در قدرت ، حکومت کردن و رسیدن به حاکمیت بود افزود : ما به دنبال یک حرکت عظیم و رسیدن به حکومت آرمانی هستیم .
احمدی نژاد گفت : حکومت اسلامی و انقلاب اسلامی منهای آرمانهای الهی بی معناست و چنین حکومتی با حکومتهای دیگر فرقی ندارد و تقدسی ندارد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما باید به طور مستمر خود را با آرمانهای انقلاب بسنجیم افزود: انقلاب اسلامی با دو هدف مهم روی داد که اولین آن آزاد کردن انسانها و نجات انسانها و به کمال رساندن آنها بود.
رئیس جمهور افزود: نجات انسان ها به کمال رسیدن انسانها، شکوفا شدن آنها هدف انقلاب بود دوم برپایی جامعه ای پیشرفته، مقتدر، سرشار از زیبایی و پاکی در ایران و در جهان که اینها اهداف روشن انقلاب بود.
احمدی نژاد افزود: اهداف انقلاب چیزی ذهنی در کرات دیگر نیست به قول آنهایی که تا به آنها می گوییم آرمانی می گویند شما ایده آلیست و ذهن گرائید و شما را کنار می گذارند.
رئیس جمهور گفت: انقلاب در متن جامعه، برای جامعه و با اهداف بسیار روشن برپاشده است تمام لحظات تاریخ انقلاب و فراز ونشیب هایی که اتفاق افتاده است همه فرصتند.
احمدی نژاد افزود: انقلاب یک موجود زنده است و همه حوادث فرصتند که اگر از آن درست استفاده نشود ممکن است به تهدید تبدیل شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه خاستگاه این انقلاب کجاست گفت:خاستگاه انقلاب ایران است گرچه انقلاب یک انقلاب عظیم انسانی نیست اما خاستگاهش ایران است ما بر این اصرار داریم و به آن افتخار می کنیم.
وی افزود: اساسا عظمت انقلاب از آنجاست که خاستگاهش ایران است ماندگاری انقلاب به خاطر این است که خاستگاهش ایران است.
رئیس جمهور گفت: برای اینکه تحولات انسانی بزرگ نیازمند مبانی مستحکم انسانی و نظری است و با هیجانات و احساسات ، تصمیمات لحظه ای امروز و فردا نمی شود.
احمدی نژاد افزود: شما می بینید که چه اتفاقاتی در حال وقوع در عرصه جهانی است امروز جریانی به این سمت و فردا به سمتی دیگر است در صورتی که انقلاب اسلامی این طور نیست.
رئیس جمهور گفت: هر مکتب و هر آرمانی زمانی می ماند و فرصت اثرگذاری عمیق پیدا می کند که یک ملت با فرهنگ ، متعالی و با قوام ، ادیب و آشنا به معارف انقلاب در پس آن مکتب قرار گرفته باشد و گرنه شانس ماندگاری ندارد. وقتی ملتی مثل ایران با آن سابقه تاریخی که همیشه موحد ، کمال جو ، عدالت طلب ، به دنبال مهربانی، و ارزشهای الهی بوده و هیچگاه به دنبال تجاوز، کینه ورزی و سلطه گری اضافه خواهی نبوده و در مقابل حق خاضع بوده اما در تاریخ می بینیم که حکومت ها لزوما با این ویژگیهای ملت همراه نبوده اند اما ملت بوده است.
رئیس جمهور گفت: ملتی که از ابتدا به دنبال پیامبران الهی و راه سعادت بوده حضرت زرتشت را انتخاب کرده و هنگامی که پیام توحید قرار بود از طریق حضرت عیسی (ع) منتشر شود ایرانی ها به استقبال رفتند. ایرانیها منتظر ظهور پیامبر اسلام بودند و اینها در تاریخ ما ثبت است و هیچگاه ملت ما به دنبال بت پرستی نبوده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه نمی خواهم بحثم در این حوزه باشد گفت: انسان را غصه فرا می گیرد هنگامی که برخی همراهی می کنند با مرتجعینی که به دروغ ملت ایران را آتش پرست و بت پرست معرفی کردند آنهم برای مطامع سیاسی و توجیه غارتگری ها و کثافت کاریهایی که بعد از صدر اسلام مرتکب شدند. این تاریخ پرافتخار ملت ایران است روزی ملت ایران جهان را مدیریت کرده است و تجربه مدیریت جهانی دارد استعدادهای شگرف انسانی دارد و هرجا که وارد می شود موفق است و آثار فرهنگی از خود به جا می گذارد ، خاستگاه انقلاب چنین سرزمینی است و به لحاظ استعدادهای مادی و طبیعی و موقعیت جغرافیایی سیاسی و تمدن سازی و فرهنگی در صدر دنیاست.
رئیس جمهور گفت: ملت ایران به لحاظ حق طلبی در صدر دنیاست و به لحاظ هوش و ذکاوت و تشخیص ظرافت های سیاسی و فرهنگی و اندیشه ای در صدر قرار دارد. ملت ایران پیشگام بوده، علم و اندیشه و هنردنیا مدیون این ملت است.
رئیس جمهور گفت: ما به توانمندی ها و شایستگی ها و ظرفیت عظیم ملت ایران برای پیشبرد و راهبری یک انقلاب عظیم انسان ساز و جهانی باور و ایمان داریم. باور داریم که ملت ایران می تواند دو مأموریت بزرگ را انجام دهد؛ یکی اینکه بر اساس اصول انقلاب و ارزش های الهی ایران را بسازد؛ ایرانی پیشرفته و مقتدر الهام بخش می تواند همه مناسبات دنیا را اصلاح کند.
وی گفت: ملت ایران هم شایستگی این را دارد که در دنیا نقش آفرینی کند و ایران را بسازد و هم توانایی آن را دارد.
احمدی نژاد اضافه کرد: معتقدیم با تکیه به ایران می توان پرچم ارزش های الهی را در تمام جهان برافراشت و می توان نظمی الهی و انسانی را جایگزین نظم ظالمانه و غیرانسانی کرد.
وی گفت: اگر خاستگاه انقلاب جای دیگری بود، من باور دارم که به سال اول نمی رسید و اصلاً شکل نمی گرفت.
رئیس جمهور افزود: بعضی ها فکر می کنند امام از راه رسید و تقی به توقی خورد و انقلاب شد، این نیست، انقلاب حاصل هزاران سال تلاش و مجاهدت ملت و انبیاء و صالحان است اما وقتی به نقطه مناسب رسید، امام با هوشمندی از فرصت های تاریخی استفاده کرد.
وی اضافه کرد: معتقدیم می توان با ملت ایران کارهای بزرگی کرد اما دو مأموریت دارد یکی ساختن ایران و دیگری اصلاح جهان.
احمدی نژاد با بیان اینکه برخی می گویند باید فقط ایران را ساخت و به فکر اصلاح جهان نبود، گفت: اما ما معتقدیم این دو لازم و ملزوم هم هستند. امکان ندارد ما بدون مداخله در مدیریت جهان و اصلاح مناسبات جهانی بتوانیم ایران را به جایگاه شایسته برسانیم.
رئیس جمهور گفت: می بینید که نمی گذارند، ما در حال عمل در یک سیستم و مناسبات بین المللی هستیم. هیچ کس نمی تواند دور خود دیوار بکشد، بگوید کار به دیگران ندارم، تجربه اش هست، شوروی همین کار را کرد.
وی گفت: انسان جهانی است، مگر ما بدون ارتباط با دنیا می توانیم کاری بکنیم.
احمدی نژاد افزود: به ویژه ایرانی ها که همیشه جهانی فکر کرده اند، همه جا بوده اند، با هر محیطی سازگار بوده اند و در هر محیطی که رفته اند اثرگذار بوده اند. حتی اگر بخواهیم چنین کاری کنیم، نمی گذارند، استعمار، استکبار و سلطه طلبی پدیده ای جاری در محیط بین الملل است.
رئیس جمهور افزود: نمی توان گفت دوره استعمار و استثمار گذشته است و کسی به کسی کار ندارد و همه زاهد و عابد و مسلمان هستند.
احمدی نژاد ادامه داد: این خود فریبی است، ما الآن می خواهیم اقتصادمان را درست کنیم. امکانات و منابع هم داریم اما بهانه ای درست و ما را تحریم می کنند.
وی ادامه داد: حتی اگر تحریم نکنند مناسبات بین الملل به گونه ای است که ما هر چقدر کار کنیم بخشی از آن به جیب آنها منتقل می شود.
احمدی نژاد افزود: با مناسبات اقتصاد بین الملل جیب ما را خالی می کنند، ابزار سیاسی و رسانه را پشت این می آورند و جنگ ها درست می کنند و اجازه نمی دهند کشوری مقتدر بشود که احیاناً سلطه آنها را محدود کرده یا الگو برای دیگران بشود.
رییس جمهور درباره عملکرد، مبانی و دستاوردهای دولت در داخل کشورگفت: معتقدم ایران باید به جامعه ای الگو و نمونه در جهان تبدیل شود و ما می توانیم به پیشرفته ترین کشور و الگویی برای دیگران بدل شویم.
احمدی نژاد افزود: برخی به اشتباه می پندارند دوره ای که ایران تقریباً همه جهان را مدیریت می کرد به زور شمشیر و قوه قهریه بود در حالی که وجه تمدنی و فرهنگی ایران آنقدر برجسته بود که دیگران با اشتیاق زیر این پرچم می آمدند.
وی در تعریف جامعه نمونه گفت: جامعه ای نمونه و الگو است که توحید و خداپرستی در آن حاکم باشد.
احمدی نژاد افزود: همه زیباییها به تبع توحید است و زندگی و کارها باید برای خدا باشد و فرصتهای رفاه و رشد برای همگان وجود داشته باشد.
وی گفت: در جامعه نمونه عدالت حاکم است و فقر و تبعیض وجود ندارد و مردم عدالت را در عمق و ظاهر جامعه حس می کنند.
رییس جمهور افزود: باید به جایی برسیم که همه مردم عدالت را حس کنند زیرا در این صورت است که آنان پای نظام ایستادگی ، دفاع و مشارکت می کنند.
وی احساس خودباوری را یکی دیگر از معیارهای جامعه نمونه دانست و گفت: در این شرایط است که مردم حکمت و توانمندیهایشان را بروز می دهند و امکان رشد پیدا می کنند.
احمدی نژاد افزود: کشور عقب مانده و ضعیف نمی تواند خود را حفظ کند چه رسد به اینکه معیارهای الهی را دنبال کند.
وی با بیان اینکه دولت در داخل کشور معیارهای الهی را در دو بخش سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی دنبال می کرد گفت: در بخش اول باور داریم که حکومت و مدیریت برای پیگیری آرمانهای الهی و خدمت به مردم شکل می گیرد و اساساً فلسفه حکومت استقرار عدالت است.
رییس جمهور افزود: باید فضای عمومی کشور آرمانی و انقلابی بر پایه عدالت استوار باشد تا شاهد شکوفایی و رشد در همه عرصه ها باشیم.
رئیس جمهور در ادامه مراسم تجلیل از هشت سال خدمتگزاری دولت، گفت: این که چهار نفر شعارهای انقلابی بدهند اتفاقی نمی افتد، باید فضای عمومی کشور فضای آرمانی و انقلابی باشد ، بگذارید من یک نقدی بزنم به سازوکار دموکراسی لیبرال که فعلاً بلای جان ملتها است.
احمدی نژاد افزود: دموکراسی لیبرال در واقع پوشاندن یک لباس زیبا به جنگ قدرت است. به مناسبت قدرت است که معلوم است که نتیجه ای جز انحطاط ندارد.
وی گفت: می دانید دنیا چه خبر است باید مراقبت کرد، هم مردم هم مدیران به خصوص دولت، قوه قضائیه، مجلس و همه باید مراقبت کنیم که خدای نکرده آرام آرام کسب رای و پیروزی در انتخابات و حضور در راس قدرت به جای آرمانها اصالت پیدا نکند. اگر پیدا کرد همه ارزشها قربانی می شود.
احمدی نژاد افزود: الان ببینید در دنیا چه خبر است و برای کسب قدرت تن به چه چیزهایی می دهند، همه ارزشها را زیر پا می گذارند و لازم بود به پیامبران هم توهین می کنند ،طرف برای جمع کردن رای یک مشت آدم ساقط شده ی مریض و بی هویت که دست به زشت ترین اعمال ضد انسانی می زنند حاضر است آنها را به رسمیت بشناسد و چرا چون کسب قدرت اصالت دارد.
وی گفت: باید مراقب باشیم خدای نکرده چشم باز نکنیم ببینیم همان قبلی ها هستیم و اما اسم مان عوض شده است، معمولا در دنیا دسته بندی ها و کشمکشها هدفشان قدرت است و ارزشها فدا می شود.
رئیس جمهور افزود: همه باید مراقب باشیم بیت المال امانت مردم است، یکی از زشت ترین اقدامات دست اندازی به بیت المال است.
احمدی نژاد گفت: باید خیلی مراقب باشیم که در دام و یک چرخه گمراه کننده نیافتیم ، این دسته بندی ها به خود و غیر خود یا اقدامات برجسته رقیب را نفی کنیم اقدامات خلاف خود را توجیه کنیم ضعفهای احتمالی رقیب برجسته شود خدای نکرده تهمت و افترا و کتمان تحریف حقایق و تخریب و قضاوتهای ناعادلانه و خلاف گویی ها وارد ادبیات سیاسی ما شود.
رئیس جمهور گفت: همه باید مراقبت کنیم، محکم، دموکراسی لیبرال حاصلی جز سقوط انسان ها نداشته، همه انسان ها را از عرصه سیاسی کنار گذاشته، الآن چه کسانی در دنیا حاکمند؟ مجموعه حلقه حاکم های دنیا را جمع بزنیم نمی دانم به 15 تا 20 هزار می رسد یا نمی رسد؛ حساب کنید اینها که همیشه جا به جا می شوند بقیه مردم نقشی در اداره کشور ندارند.
احمدی نژاد افزود: باید مراقب باشیم که اخلاص و کار برای خدا و مأموریت ساختن ایران و جهان و کمال انسان خودش را با چیزهای دیگر عوض نکند، معیار تشخیص هم مردم هستند؛ توده های مردم و الا همه خود را بهترین می دانند.
وی گفت: باید دید برداشت عامه چیست؟ یکی دیگر از مبانی نظر و عمل دولت جایگاه مردم است، ما معتقدیم مردم صاحب کشور و حکومتند؛ باید محور همه برنامه ها باشند، قانون اساسی هم همین را گفته است، باید اراده مردم در کشور حاکم باشد.
احمدی نژاد افزود: البته تجربه نشان داده است هر جا اراده جمعی ملت ایران شکل گرفته است در جهت خیر و صلاح و آرمان های الهی بوده است.
وی گفت: من البته باورم گسترده تر از این هاست؛ معتقدم در هر جای دنیا ما فرصت انتخاب آزاد به مردم دهیم نه با تبلیغات گمراه کننده و خفه کردن ذهن ها و اندیشه ها و فرصت رقابت برابر بدهیم به آرمان های الهی و انسانی و بقیه گرایش ها، توده های مردم به آرمان های الهی رأی می دهند حتی در اروپا؛ این یک باور است.
رئیس جمهور افزود: ما باید هر اقدامی در این کشور انجام می دهیم ببینیم آثار و نتیجه آن در زندگی چیست.
وی گفت: ما باید هر اقدامی انجام می دهیم ببینیم نتیجه آن در زندگی مردم چیست؟.
احمدی نژاد تأکید کرد:به رسمیت شناختن حقوق اساسی مردم یک اصل است که باید از آن صیانت شود.
وی گفت: برخی در کشور و در دنیا خیال می کنند انتخابات صحنه ای سیاسی است که تمام می شود در حالی که انتخابات آزاد شدن انرژی و اراده یک ملت است و تا آخر پشت منتخب قرار دارد و اراده ای است که اعمال می شود نه یک کاغذ که داخل صندوق انداخته می شود.
وی موضوع مهم دیگر را اندیشه دانست و گفت: هر ملتی با پویایی اندیشه زنده است و اگر در جامعه ای رشد اندیشه خدشه دار شود آن جامعه خواهد مرد.
وی گفت: اجرای اندیشه و احکام آسمانی و الهی باید با معرفت و انتخاب آزاد همراه باشد. دولت و حکومت باید مراقب باشد که زایندگی فکری محدود نشود در غیر این صورت در بالندگی اندیشه جامعه اخلال ایجاد می شود.
وی گفت: هم اکنون 40 سال است که در اروپا و آمریکا هیچ اندیشه جدیدی به بشریت عرضه نشده است و زایندگی ای روی نداده است چون اندیشه محدود و کنترل شده است و این محدود کردن اندیشه به طغیان منجر می شود.
احمدی نژاد افزود: ملت ایران این اندیشه بالا را دارد که حریف همه مکاتب جهانی می شود و اندیشه ما در ایران بالاترین اندیشه است.
وی با بیان اینکه استفاده از حربه های غیر اندیشه ای متعلق به انقلاب ما نیست گفت: حاکمان باید سعه صدر داشته باشند و اگر کسی اندیشه جدیدی عرضه می کند نقد عالمانه داشته باشد زیرا کار با تکفیر و تخطئه درست نمی شود.
وی گفت: ما در دنیا مدعی هستیم و باید برنامه ای بالاتر عرضه کنیم و اندیشه دینی بهترین هدیه خدا به انسان است که گسترش آن نیاز به تعمیق فرهنگ و نشان دادن الگوهای عملی دارد.
رییس جمهور گفت: کسی که دعوت به عدالت می کند باید خودش عادل باشد در غیر این صورت تأثیرگذار نخواهد بود.
رئیس جمهور گفت: یکی دیگر از اصول و مبانی مهم، عدالت است.
احمدی نژاد افزود: عدالت پایه تمام کمالات و نقطه آغاز است.
وی گفت: پیغمبران دو تا حرف زدند که یکی دعوت به توحید و دیگری دعوت به عدالت است. همه حرف هایی که ما می زنیم و همه آرمانها در گرو تحقق عدالت و پافشاری بر عدالت است. عدالت یک شعار سیاسی نیست که حزبی آن را با لای تابلوی خود نصب کند.عدالت یک حقیقت و تنها راه است و جز آن راهی نیست.
احمدی نژاد افزود: عدالت باید محور تصمیم ها و برنامه ها باشد و حتی در نگاه و توجه دولت به مردم و نقاط مختلف کشور باید عدالت حاکم باشد. دولت وقتی می خواهد به تک تک مردم نگاه و احوال پرسی کند ،باید عدالت را رعایت کند.
احمدی نژاد با بیان اینکه عدالت منحصر به قوه مجریه و دولت نیست افزود: در قانونگذاری، قضاوت و اجرا نیز باید رعایت شود. جامعه باید عدالت را احساس کند و ممکن است در جایی عدالت اجرا شود اما احساس آن وجود نداشته باشد.
وی گفت: اگر در جامعه احساس تبعیض شکل گیرد، این موضوع بسیار خطرناک است. نکته دیگر همراهی با خواست مردم و صیانت از کرامت مردم است. دولت وظیفه ای جز همراهی و دفاع از خواست عمومی مردم ندارد.
وی گفت: جامعه باید این حس را پیدا کند که مدیران ،نهادها و مسئولان همراه او هستند و می خواهند خواسته های او را تامین کنند.
احمدی نژاد افزود: جامعه باید حس کند که کرامتش محفوظ است و تاکید می کنم جامعه باید این موضوع را حس کند. ما معتقدیم مدیریت عرصه سیاسی باید کاملا مردمی باشد و مردم نیز این موضوع را حس کنند.
وی با بیان اینکه انحصار در همه چیز بد است گفت: انحصار فقط در اقتصاد نیست و در سیاست نیز بد است. ما زمانی موفق می شویم که همه مردم فعال شوند ، مردم خودشان را در سیاست ، فرهنگ و اقتصاد مسئول بدانند.
رئیس جمهور اضافه کرد: بعضی ها فکر می کنند فرهنگ ما را عده ای خاص یا دولتها حفظ کرده اند، به تاریخ نگاه کنید چه کسانی بوده اند و چه دولتهایی حاکم بودند.
احمدی نژاد گفت: مردم فرهنگ ما را در چند هزار سال گذشته حفظ کرده اند و باید مراقب باشیم که انحصاری نشود. فاصله انداختن بین دریافت مردم و مدیران از عرصه عمومی خطرناک است.
احمدی نژاد افزود: اینکه ما بگوییم خوب و جامعه بگوید بد و یا موضوعی را بگوییم بد و جامعه بگوید خوب، خطرناک است.
وی اسلام، عدالت و حاکمیت را برای مردم دانست و گفت: نظام ولایت چتر فراگیری است که همه می توانند تحت این چتر به آرامش و کمال برسند مگر اینکه خودشان را از این هدیه الهی محروم کنند.
وی ادامه داد: نظام ولایت متعلق به هفت میلیارد نفر و همه بشریت است و نگاه محدود به این موضوع جفا به اصل امامت و ولایت به عنوان بالاترین هدیه خداوند است.
احمدی نژاد گفت: آزادی بالاترین هدیه خدا برای انسان است چرا که انسان آمده است تا آزادانه کمال و خدا را انتخاب کند، در غیر اینصورت برای خداوند کاری نداشت که انسان را صرفا ً در مدار خلقت قرار دهد؛ بنابراین باید اجازه دهیم اندیشه ها پرورش یابد.
رئیس جمهور بر ضرورت وجود فضای نقد در جامعه تأکید کرد و گفت: باید مراقب باشیم تا انتقادات و نظریات در فضای عمومی جامعه با احساس آزادی و کرامت صورت گیرد، وگرنه جامعه آسیب می بیند.
وی افزود: ممکن است آزادی در حد بسیاری وجود داشته باشد اما فرد احساس آزادی نکند؛ بنابراین هیچ کس نباید احساس کند که نمی تواند حرف خود را بزند.
وی تأکید کرد: هر کس باید حرف خود را بزند و این برای ما افتخار است و اتفاقاً اداره چنین جامعه ای به خوبی و با افتخار ممکن است.
رئیس جمهور گفت: دولت در طول سالیان خدمت به مردم همواره تلاش کرد تا به اصول پایبند باشد؛ دولت بالاترین احترام را به آزادی ها قائل بود و هیچکس در انتقاد و حتی اهانت به دولت نگرانی نداشت.
احمدی نژاد تصریح کرد: دولت فاصله ها را برداشت البته نه صد در صد، بلکه همه تلاشمان را در این زمینه انجام دادیم.
رئیس و معاونان سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اهدای یک جلد کلام الله مجید و لوح سپاس از خدمات رییس جمهور تجلیل کردند.
آقای احمدی نژاد رئیس جمهور صبح امروز برای بازدید از سازمان صدا وسیما وارد محوطه جام جم شد و مورد استقبال آقای ضرغامی و معاونان رسانه ملی قرار گرفت.
وی در بدو ورود، بر سرمزار شهدای گمنام در محوطه مسجد بلال صدا و سیما حاضر شد و با قرائت فاتحه به روح بلند شهدا ادای احترام کرد.
رئیس جمهور همچنین از معاونت برونمرزی و مرکز اطلاعات (دیتا سنتر) رسانه ملی بازدید کرد.
پایان پیام/
نظر شما