آغاز طرح تدبر و توسعه فرهنگ نهج البلاغه در میادین ورزشی خراسان جنوبی

خبرگزاری شبستان: طرح تدبر و توسعه فرهنگ نهج البلاغه در میادین ورزشی خراسان جنوبی با هدف بهره گیری و التزام عملی از این منشور اخلاقی بزرگ، شب گذشته (15تیر) با حضور جمع کثیری از مسئولان و ورزشکاران آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدرضا اشکذری، دبیر ستاد توسعه و ترویج فرهنگ نهج البلاغه و قرآن، شب گذشته (15تیر) در همایش تدبر و توسعه فرهنگ نهج البلاغه در ورزش های باستانی زورخانه ای که در بیرجند برگزار شد، اظهار داشت: این ستاد در طول 20 سال گذشته با هدف توسعه و ترویج مباحث اخلاقی در میادین ورزشی تشکیل شده است.
 

وی با بیان اینکه باید قرآن و نهج البلاغه در دل ورزش، نهادینه سازی شود، افزود: با توجه به اینکه در سطح خراسان بزرگ 70 زورخانه داریم که 17 زورخانه مربوط به خراسان جنوبی است؛ هم اکنون این همایش در استان های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی کار خود را آغاز کرده است.
 

حجت الاسلام والمسلیمن مختاری، استاد حوزه و دانشگاه نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در اواخر قرن 14 هجری قمری یک جزیره متافیزیک در یک دنیای مادی توسط امام راحل بنیانگذاری شد این نظام مبتنی بر قرآن و نهج البلاغه بود، گفت: در تمام دنیا این چنین فرهنگی جایگاهی ندارد بنابراین باید آن قدر قوی با این فرهنگ برخود کنیم تا به دیگر کشورهای جهان نیز صادر شود.
 

وی با تاکید بر اینکه باید تمامی افراد جامعه در راستای تثبیت فرهنگ نهج الابلاغه در جامعه تلاش کنند، گفت: امروز متاسفانه در دنیای ورزش نیز مانند بسیاری از عرصه های دیگر جنبه مادی غالب شده است.
 

وی با اشاره به پدیده تهاجم فرهنگی و اثرات سوء آن در همه عصرها و تاثیرگذاری فرهنگ مادی در عرصه ورزش مثل سایر فضاها، تصریح کرد: باید مولفه های فرهنگ مادی و فرهنگ قرآنی را بشناسیم و خود را ارتقا دهیم.
 

حجت الاسلام مختاری ادامه داد: اولین ویژگی فرهنگ قرآنی این است که اصل و اساس همه چیز خداست نه هوا و هوس بشر، اصل باید برای خدا باشد که همان فرهنگ توحیدی است و دیگر آنکه اصل روح است؛ نه جسم و ما باید از نظر روحی و معنوی رشد کنیم تا قوی شویم و سوم آنکه اصل آخرت است و نه دنیا، می بایست نگاه اصلی مان به آباد کردن آخرت باشد.
 

پایان پیام/

کد خبر 270410

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha