به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، سارا حقی، مسئول فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی استان اردبیل عصر امروز( 15 تیر) در آئین اختتامیه اجرای این طرح در اردبیل، اظهار داشت: این طرح از اول تیرماه جاری تا به مدت 10 روز در استان اردبیل اجرا شد.
حقی با بیان اینکه با اجرای این طرح 70 نفر از مبلغات سنتی شهر اردبیل شناسایی و برای ثبت نام و ساماندهی و شرکت در دوره های آموزشی ویژه مبلغات سنتی معرفی شدند، افزود: در راستای ایجاد زمینه برای ارتقاء سطح کیفی جلسات مذهبی بانوان و رفع آسیب های احتمالی از این جلسات، مرحله دوم این طرح در اردبیل اجرا شد.
مسئول فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات مذهبی با حضور مبلغات آگاه و توانا در مناطق مختلف، تصریح کرد: با توجه به برگزاری جلسات روزانه و هفتگی بانوان در قالب برنامههای قرآنی و پاسخگوئی به احکام و سئوالات دینی، مبلغات سنتی که در این جلسات به فعالیت می پردازند باید از آگاهی و معلومات دینی کافی برخوردار بوده تا مخاطبان را به روش صحیح و با مطالب مستند راهنمایی کنند.
مبلغات سنتی راهنمای قشر عظیمی از بانوان در فراگیری مسائل دینی هستند
در ادامه این آیین صادقه اعتماد استاد حوزه علمیه خواهران الزهراء (س) اردبیل با اشاره به اهمیت توسعه آموزش های دینی در بین فعالان تبلیغی، به روز رسانی اطلاعات مبلغات را لازمه بهره مندی شبکه تبلیغی از تازه ترین روش های تبلیغ در بین اقشار مختلف بانوان عنوان کرد.
وی مبلغات سنتی را راهنمای قشر عظیمی از بانوان در فراگیری مسائل دینی دانست و بیان داشت: یک مبلغه موفق قبل از هر اقدام تبلیغی باید اخلاق تبلیغی داشته و به زیور ادب و تهذیب نفسانی آراسته باشد زیرا نور علم، اول باید اندرون وجود مبلغ را منور کند آنگاه تابش آن دیگران را از ظلمت برهاند.
اعتماد اظهار داشت: مبلغان دینی به همان اندازه که نیاز به تزکیه، صداقت در ایمان، عمل و رفتار و... اطلاعات دقیق روان شناختی و علمی برای تاثیر گذاری بر مخاطبان هستند، که در صورت مجهز بودن به این اطلاعات می توانند در امر تبلیغ دین موفق بوده و افراد بساری را به سمت تعالیم دینی و احکام اسلامی جذب کنند.
پایان پیام/
نظر شما