جاسوسی پلیس آمریکا به اتحادیه های کارگری کشیده شد

بین الملل: اتحادیه های کارگری آمریکا، اف بی آی را به خاطر تجاوز به حقوق و آزادیهای مدنی فعالان صلح موردانتقاد شدید قرار دادند.<BR> <BR>

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، در پی برملا شدن اقدامات مزدورانه پلیس آمریکا(FBI) در به کارگیری ابزارهای جاسوسی در مساجد و مراکز اسلامی که با واکنش شدید مسلمانان روبرو شده بود، این بار نادیده گرفتن حقوق فعالان صلح و کارگران آمریکایی از سوی اف بی آی موجب شده است تا خود اتحادیه های کارگری آمریکا سازمان اطلعات و جاسوسی این کشور را به علت تجاوز به آزادی های مدنی به شدت مورد انتقاد قرار دهند.

 

 

در ماه های اکتبر و سپتامبر سال جاری میلادی هیئت هایی از شوراهای کارگری آمریکا در شهرهای شیکاگو و سان فراسیسکو قطعنامه هایی را علیه اف بی آی در اعتراض به گسترش نقض حقوق مدنی فعالان در امور صلح و کارگری صادر کردند.

 

در روز 24 سپتامبر عوامل سازمانی اطلاعات و جاسوسی آمریکا به خانه های هفت فعال صلح حمله کرده و کامپیوترها، تلفن های همراه و اسناد و مدارک آنها را ضبط کردند.

 

اف بی آی همچنین اخیراً احضاریه هایی را بدون هیچ دلیلی برای فعالان کارگری برای حضور آنها در دادگاه فرستاده است که شورای کارگری مرکزی سان فراسیسکو در شکایت نامه خود علیه این سازمان آورده است که در میان افرادی که احضاریه به دست آنها رسیده است فعالان سرشناسی وجود دارند که در درستی کار آنها شکی وجود ندارد.

 

بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی کامن دریمز، در میان افرادی که حقوق مدنی آنها بدون هیچ دلیلی از سوی اف بی آی نقش می شود که افراد حقیقی مانند کارگران و یا مالکان منازل مسکونی وجود دارند که اگر باید به شهادت های دروغین که اف بی آی از آنها می خواهد در دادگاه تن در دهند در غیر این صورت مشاغل، خانه ها و یا خانواده های خود را در معرض خطر قرار خواهند داد.

 

این نمونه ای از رفتارهای ضدحقوق بشر سازمان اطلاعات و جاسوسی آمریکا یعنی کشوری است که ادعاهای دولت آن مبنی بر حمایت از حقوق بشر در جهان کوش فلک را کر کرده است.

 

چندی پیش اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا و انجمن حقوق آسیایی دادخواستی را علیه اف بی آی به خاطر کوتاهی از پاسخگویی به درخواست پنج ماهه درباره اطلاعات مربوط به بازرسی، تحقیق و تفحص این نهاد درخصوص گروه های مسلمان ساکن سانفراسیسکو تنظیم کردند.

 

سازمان اطلاعات و جاسوسی آمریکا مدعی است که برای انجام تجسس و بازجویی از افراد و سازمان ها نیازی به ظن در ارتکاب جرم ندارد.

 

پایان پیام/

 

 

 

 

کد خبر 27

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha