سعید علامیان، نویسنده و پژوهشگر تاریخ شفاهی ایران و دبیر کل مجمع خبرنگاران و نویسندگان مطبوعاتی دفاع مقدس در گفتگو با خبرگزاری شبستان در زنجان، اظهار داشت: با توجه به اینکه مقوله پژوهش کمی زمان بر است لذا فعالیت در این عرصه برای برخی از نویسندگان توجیه اقتصادی نداشته و این امر یکی از دلایل اصلی نپرداختن به این مقوله است.
وی با بیان اینکه حوزه هنری رویکرد مثبتی در راستای کارهای پژوهی دارد، گفت: آثار پژوهشی که در سال های اخیر در عرصه دفاع مقدس به همت این نهاد منتشر شده است قابل توجه است.
این نویسنده فعال کشور ابراز داشت: اگر مسئولان و متولیان امر بودجه های اختصاص یافته به امر پژوهش را افزایش دهند و در این زمینه تجدید نظر کنند وضعیت این عرصه در کشور بهبود می یابد.
علامیان خاطر نشان کرد: اگر امروز به امر پژوهش در جامعه بها داده شود آثار و نتایج آن را در سال های آینده در جهت ارتقاء همه جانبه کشور خواهیم دید.
گفتنی است، سعید علامیان با داشتن سابقه 30 ساله در عرصه روزنامه نگاری و تجربه سردبیری در مطبوعات در حال حاضر یکی از پژوهشگران تاریخ شفاهی کشور است.
وی وقایع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران را در قالب خاطرات راویان جنگ مینویسد.
تازهترین اثر منتشر شده او جلد اول "روایت زندگی حسن باقری" است که به گفته وی بیش از 7 سال زمان برده است.
از جمله مهم ترین تالیفات علامیان "ماموریت در ساحل نیسان "، "خاطرات سرتیپ فردوسی"، "لشکر آچار بدست" و "برای تاریخ می گویم" است که به چاپ رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما