به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، مسلم راعی، مدیرکل دفتر امور روستایی و مناطق محروم خراسان شمالی، امروز (13تیر) در جمع خبرنگاران استان از توزیع بیش از 49 میلیارد ریال اعتبار در سه ماهه نخست سال جاری در سطح دهیاری ها خبر داد و افزود: این اعتبارات بر اساس بودجه مصوب دهیاریها در سرفصل های مختلف هزینه می شود.
وی میزان اعتبار توزیع شده در بین دهیاری ها در سال گذشته را مبلغ 93 میلیارد ریال ذکر کرد و اظهار داشت: توزیع این میزان اعتبارات در بین دهیاری ها نشان دهنده توجه به جایگاه دهیاریها در دولت است.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که فقط در حوزه عمرانی در سال گذشته تعداد 231 پروژه توسط دهیاری ها به بهره برداری رسیده است.
راعی از ابلاغ راه اندازی دهیاری در 47 روستای بالای 30 خانوار استان طی سال جاری خبر داد و بیان داشت: با راه اندازی این دهیاری ها تعداد آنها از 647 دهیاری به 694 دهیاری افزایش می یابد.
وی متذکر شد: در حال حاضر خراسان شمالی از 16 شاخص تعریف شده برای استان ها در حوزه روستایی در حوزه راه روستایی 25 درصد و در حوزه بهسازی روستایی 12 درصد از میانگین کشوری عقب تر است.
وی ادامه داد: با این وجود در حوزه برق رسانی، تلفن خانگی و خانه بهداشت از میانگین کشوری بالاتر و در حوزه آب شرب روستایی و موارد مشابه اختلاف چندانی با میانگین کشوری ندارد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و مناطق محروم خراسان شمالی، به وضعیت محرومیت در استان نیز اشاره کرده و گفت: بر اساس آخرین مصوبه دولت در سال جاری از 8 شهرستان استان 4 شهرستان در مناطق محروم آمده و تعداد 364 روستا نیز جزء روستاهایی است که به لحاظ محرومیت باید از کمک های دولتی استانی و کشوری برخوردار شوند.
وی در رابطه با انتخابات دور چهارم شوراها نیز تصریح کرد: تعداد شوراهای استان از 686 روستا با 2 هزار و 135 نفر در دور سوم به 720 روستا با 2 هزار و 258 نفر در دور چهارم افزایش یافته است.
راعی از جمله اولویت های اساسی در برنامه ریزی های دهیاری ها را در سال جاری اتمام پروژه های نیمه تمام باقی مانده از سال گذشته، توجه ویژه به پروژه هی بهداشتی و برگزاری یادواره شهدا و محافل انس با قرآن در روستاها دانست و متذکر شد: همچنین دهیاران مکلف شده اند بخشی از اعتبارات را در حوزه های ورزشی و فرهنگی هزینه کنند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و مناطق محروم خراسان شمالی خاطرنشان کرد: از 18 فروردین سال جاری دهیاران به عنوان مدیرن ارشد روستایی معرفی شده اند و حدود 33 دستگاه خدمات رسان در حوزه روستایی مکلف شده اند قبل از انجام هر کاری در روستا با دهیاری ها هماهنگی کنند.
پایان پیام/
نظر شما