حجت الاسلام احد آزادیخواه، مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان به خبرنگار شبستان گفت: امسال در ماه مبارک رمضان یک هزار و 200 مبلغ و مبلغه از قم به همدان اعزام می شوند.
وی افزود: در ماه بهار قرآن 150مبلغ به شهرستان کبودراهنگ، 140 مبلغ به نهاوند، 100 مبلغ به شهرستان تویسرکان و 300 مبلغ به شهرستان ملابر اعزام می شوند.
وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان نسبت به ماه های دیگر برتری های شایان توجه و متعددی دارد، تصریح کرد: این ماه به دلیل انجام عبادات، گرفتن روزه، دوری افراد از جرم و جنایات و دوری از گناه نسبت به ماه های دیگر برتری دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه اعزام مبلغ به دو صورت دائمی و موقت انجام می شود، اظهار داشت: در حال حاضر در استان همدان 60 روحانی دائمی مستقر فعالی است.
حجت الاسلام آزادیخواه خاطرنشان کرد: همچنین روحانیون موقت به صورت پاره وقت برای اقامه نماز جماعت و سخنرانی به روستاها اعزام می شوند.
وی با بیان اینکه عبادات، نمازهای جماعت و دعاها همگی غذای روح است، گفت: اگر انسان به مسائل دینی پایند باشد و در ماه مبارک رمضان گرسنگی و تشنگی واقعی و معنوی را تحمل کرده و در مهار قوای نفسانی، شهوانی و روحی تلاش کند غذای روح و جسم خود را مهیا کرده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان در خصوص اعزام مبلغ به روستاهای همدان، افزود: بیش از 96 درصد روستاهای استان با شرایط مناسب مبلغ اعزام میشود.
وی به چگونگی بهرهگیری از مبلغان کشور در همدان، ابراز داشت: 30 تا 35 درصد مبلغان از قم، 60 درصد مبلغ بومی همدان و تعدادی هم از سایر استانها در همدان حضور مییابند.
وی عنوان کرد: مبلغان اعزامی برنامه های مختلفی را در ماه رمضان در مساجد و تکایا دارند که از جمله این برنامه ها می توان به تشکیل کلاس های مختلف قرآنی، احکام، جلسات و مباحث مشاوره و اخلاق اشاره کرد.
حجت الاسلام آزادیخواه گفت: مبلغان در مساجد و هیئات مذهبی، ادارات و نهادها و سایر محافل دینی و مذهبی به ترویج شعائر اسلامی و تبیین معارف اسلامی می پردازند.
پایان پیام/
نظر شما