16؛ رتبه علمی ایران در دنیا

خبرگزاری شبستان: مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: سرعت فناوری اطلاعات قابل تصور نیست و شاید یکی از دلایل رتبه 16 علمی ایران در دنیا، استفاده از بسترهای فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان؛ یوسف نوری، مشاور وزیر آموزش و پرورش، امروز (12 تیر) در مراسم تجلیل از برترین های استان کرمان در جشنواره فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: سرعت فناوری اطلاعات قابل تصور نیست و شاید یکی از دلایل رتبه16 علمی ایران در دنیا، استفاده از بسترهای فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

 

وی افزود: ضریب نفوذ فناوری اطلاعات بسیار بالاست و نسبت رایانه به خانوار در ایران در حال نزدیک شدن به نسبت جهانی می باشد.

 

نوری با بیان اینکه 20 میلیون گیمر رایانه ای در ایران وجود دارد، تصریح کرد: 60درصد این افراد بین 5 تا 17 سال سن دارند و سواد رایانه ای جوانان ما نسبت به بزرگسالان بیشتر است.

 

وی بیان کرد: به منظور شرکت در جشنواره بنیاد ملی بازی های رایانه ای 850 اثر از سراسر کشور ارسال شد که 220 اثر حائز داوری کشوری شدند.

 

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: اسناد بالادستی می تواند زمینه شکوفایی این سرمایه و استعدادها را فراهم کند که از جمله اسناد می توان به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری برای تحول بنیادین در آموزش و پرورش به سران سه قوه اشاره کرد.

 

وی ادامه داد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که دارای 47 بند در راستای استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات می باشد و برنامه درسی ملی مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش می تواند زمینه شکوفایی استعدادها را فراهم آورد.

 

نوری گفت: براساس این اسناد بسته های اجرایی فناوری اطلاعات تدوین و اعتبارات خاصی به میزان 1200 میلیارد تومان در برنامه پنجم توسعه در نظر گرفته شده است.

 

وی تصریح کرد: تدوین استراتژی فناوری اطلاعات و ارتباطات در عموم دستگاه های اجرایی و وزارت خانه ها وجود ندارد اما وزارت آموزش و پرورش این کار را انجام داده و تعدادی سند طی یک و نیم سال از این کار استخراج شده است.


مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از کارهای برنامه ای این وزارتخانه هوشمندسازی مدارس است و در سال گذشته 4 و نیم میلیون نفر ساعت آموزش ضمن خدمت به فرهنگیان در این زمینه داده شده است.

 

ابراهیم شیخ بهای، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: فناوری اطلاعات از مباحث مهمی است که به ویژه بعد از تصویب سند تحول بنیادین و فراهم شدن زیربناها، در دستور کار آموزش و پرورش قرار گرفته است.

 

وی افزود: تصویب سند برنامه درسی ملی نیز اهمیت فناوری اطلاعات و دلیل اصرار بر هوشمندسازی مدارس را ثابت کرد.

 

شیخ بهایی تصریح کرد: هوشمندسازی مدارس زیرساخت اجرای برنامه درسی ملی است و با وجود استعدادهای فراوان دانش اموزان باید به آینده مملکت امید بست و اینکه با دانش این افراد رشد و تعالی بیشتر کشور رقم خواهد خورد.

 

گفتنی است، در این مراسم از 66 نفر دانش آموز و فرهنگیان برتر استان کرمان در ششمین جشنواره فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش تجلیل شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 269660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha