کاهش30 درصدی بودجه فرهنگی ضربه مهلک به جایگاه «قلم» است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام پژمان فر نوشتن را مشکل دارترین کار انسان دانست و گفت: بدون حمایت نویسندگان نمی توان توقع تولیدات مکتوب در مسیر رشد را داشت.

حجت الاسلام نصرالله پژمان فر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی کاهش بودجه بخش فرهنگی را ضربه مهلکی به جایگاه والای قلم دانست و به خبرنگار شبستان گفت: امسال نسبت به سال قبل در ارایه بودجه سی درصد کاهش در اعتبارات فرهنگی داشتیم .این کاهش بودجه همراه با تورم ضربه مهلک و سنگینی به جایگاه قلم است.

 

حجت الاسلام پژمان فر ادامه داد: دولت در ارتباط با اعتبارات فرهنگی وظیفه شناسی نکرده است و من شخصاً به دولت در رابطه با کاهش سی درصدی در اعتبارات فرهنگی گلایه دارند و ما اصلاً این مساله را نمی پذیریم.

 

وی با بیان اینکه مهمترین ویژگی قلم انعکاس درون انسان هاست، عنوان کرد: نویسنده از راه قلم احساس، اندیشه، افکار، دانش و تجربیات خود را به مخاطب منتقل می کند و نویسنده باید بتواند حقایق را کاملاً به مخاطب ارایه دهد و این انعکاس حقایق شرایطی دارد که بخشی از آن به حمایت نویسنده مربوط می شود.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر لزوم حمایت شخصی و اجتماعی از نویسندگان تصریح کرد: برای اینکه نویسنده بتواند حقایق را بیان کند باید حمایت های همه جانبه از وی صورت گیرد و البته این به این معنی نیست که هر کسی آزاد باشد که هر چیزی را بنویسد.

 

به گفته حجت الاسلام پژمان فر، کسی که برای قلم ارزش و اعتبار قائل است و رسالت آن را نوشتن و بیان حقایق می داند باید مورد حمایت قرار گیرد و به حقوق ملی و اجتماعی وی احترام گذاشته شود.

 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی نوشتن را مشکل ترین کار برای انسان دانست و افزود: نویسنده باید تمرکز داشته باشد تا بتواند مطلبی را ارایه دهد و تمام دانش و تجربه خود را در اختیار مخاطب قرار دهد بنابراین باید در شرایطی باشد که فراغ بال داشته باشد، ذهنش خالی باشد و دغدغه اجتماعی، اقتصادی و معیشتی نداشته باشد.

 

حجت الاسلام پژمان فر  معتقد است، تا زمانی که از نویسندگان حمایت لازم و کافی نداشته باشیم، نمی توان توقع داشت در این فضا تولیدات مکتوب در مسیر رشد قرار گیرد.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به وظایف وزارت ارشاد در ارایه خدمات به نویسندگان اظهار داشت: وزارت ارشاد موظف است که تمام نویسندگان را تحت پوشش خدماتی همچون بیمه قرار دهد و از آثار آنها حمایت کند و حتی این تکلیف برای وزارت ارشاد مشخص شده که از چاپ آثار نویسندگان حمایت کند و آثار آنها را خریداری کند..

 

وی یادآور شد: متاسفانه صنعت نوشتاری اعم از سخت افزاری و نرم افزاری یعنی همچون چاپخانه ها و نویسندگان آن احساس همراهی و همدردی در ارتباط با کار خودشان را حس نکرده اند و انتظاری که وجود دارد، حمایت هر چه بیشتر از آنهاست.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 269634

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha