ایجاد سبک زندگی دینی کودک را وارد زندگی مهدوی می کند

مسئول واحد کودک و نوجوان مرکز تخصصی مهدویت، گفت: ورود مفاهیم مهدوی در زندگی، کودک را از پایه وارد زندگی مهدوی می کند و می توان همزمان با بزرگ شدن کودک یک دانش آموز مهدوی و یک متخصص مهدوی تربیت کرد.

حجت الاسلام محمد یوسفیان، مسئول واحد کودک و نوجوان مرکز تخصصی مهدویت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان با بیان اینکه تمام انسان ها در زندگی خود به دنبال الگوبرداری و داشتن سبک زندگی به طور آگاهانه و ناآگاهانه هستند، گفت: بنابراین در تربیت نسل مهدوی باید به این نکته توجه داشت که کودکان در گفتار و رفتار خود به سبک و روش پدر و مادر و دوستان خود عمل می کنند.
وی قدم نخست در زندگی مهدوی را تطبیق زندگی با رنگ و بوی امام زمانی دانست و اظهارداشت: باید در این مسیر عملکرد خود را بر مبنای رضایت امام زمان(ع) قرار دهیم که اگر در این راه موفق شدیم، کودکان نیز همگام با ما عمل خواهند کرد.
حجت الاسلام یوسفیان حضور حضرت مهدی(عج) در زندگی را نقطه آغاز حرکت عنوان و خاطرنشان کرد: همانگونه که ما در محضر امام عصر(ع) هستیم و ایشان ما را فراموش نمی کنند، ولی زمان باید در زندگی ما حضور داشته باشند و زندگی براساس اهداف ایشان رقم بخورد.
مسئول واحد کودک و نوجوان مرکز تخصصی مهدویت با بیان اینکه قرآن کلیاتی را در بحث تربیت اسلامی عنوان می کند که توجه به آن سبک زندگی ارائه می دهد، اظهارداشت: اگر اعتقاد قلبی داشته باشیم که همه قدرت و عزت در دست خداوند است و این مسئله را به خوبی درک کنیم متکی به قدرت الهی خواهیم شد.
وی افزود: در رابطه با امام زمان(عج) نیز باید به همین گونه عمل کنیم و اصولی که در حوزه مبانی مهدوی تربیت ساز هستند را شناخته و رعایت کنیم.
حجت الاسلام یوسفیان تصریح کرد: اگر معتقد باشیم که حضرت واسطه فیض هستند و تمام رزق و روزی به واسطه ایشان منتقل می شود، در رفتار و کردار و شیوه زندگی تاثیر می گذارد که باید در راستای رسیدن به این تفکر به صورت جدی گام برداریم.
مسئول واحد کودک و نوجوان مرکز تخصصی مهدویت بااشاره به اینکه دشمنان قسم خورده مهدویت درحال تلاش برای دور کردن خانواده ها از مباحث مهدوی هستند، گفت: اگر در زندگی براساس فرامین و دستورات امام زمان(ع) عمل کنیم، قادر به ایستادن در مقابل هجوم دشمنان خواهیم بود.
وی بااشاره به چگونگی برخورد با کودک در مسائل مهدوی، خاطرنشان کرد: اگر با کودکان با زبان خودشان و براساس محبت، احساس، تشویق، آهسته و پیوسته و عمق بخشی رفتار کرده و آموزه های مهدوی را در رفتار خود پیاده سازی کنیم، می توان گفت که به روش های زندگی مهدوی نزدیک شده ایم.
حجت الاسلام یوسفیان با بیان اینکه 72 درصد از دانش آموزان به بحث های مهدویت تمایل دارند، اظهارداشت: اگر ما مفاهیم مهدوی را در رفتار و کردار خود وارد کنیم، کودکان را از پایه وارد زندگی مهدوی کرده ایم و می توانیم همزمان با بزرگ شدن کودک یک دانش آموز مهدوی، یک دانشجوی مهدوی و یک متخصص مهدوی تربیت کنیم.


پایان پیام/

کد خبر 269612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha