به گزارش خبرگزاری شبستان، "جعفرصانعی مقدم" تهیه کننده حوزه سینمای مستند، گفت: اهداف جشنواره فیلم شهراز دو زاویه قابل بررسی است، ابتدا انواع فیلم هایی که دراین رویداد شرکت می کنند که شامل آثار بلند ، کوتاه، مستند و انیمیشن است و دیگر چگونگی تطبیق موضوع های فیلم ها با اهداف جشنواره است.
مدیراسبق ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفه ای معاونت امورسینمایی ادامه داد: اگر بخواهیم میزان ارتباط هر یک ازشاخه های یادشده سینمایی را با اهداف جشنواره مورد بررسی قرار دهیم، باید گفت که سینمای انیمیشن کمترین تعامل را می تواند با موضوعات شهری داشته باشد. بنابراین فیلم کوتاه ازجایگاه مناسب تری برای گنجاندن در حوزه موضوع های شهری برخوردار است اما باید در نظر داشت، فیلم های مستند بالاترین و بیشترین ارتباط را با موضوع های شهری دارند.
این مستندساز با تاکید براینکه جشنواره فیلم شهر برای مدیران فرهنگی و هنری دارای اهمیت است، افزود: جشنواره موضوعی فیلم شهر ارتباط مستقیمی با دیگرمجموعه های فرهنگی هنری شهر مانند سینماها، سالن های تئاتر، گالری ها و.. دارد، بنابراین این جشنواره می تواند کاربردهای بسیار مناسبی برای اهالی فرهنگ و هنر داشته باشد.
صانعی مقدم با اشاره به اینکه شهر تهران با برگزاری جشنواره فیلم شهر، می تواند الگوی مناسبی برای دیگر کلانشهرهای کشور باشد، توضیح داد: اگر این نوع جشنواره ها در قالب های کوچک تر و حتی همین جشنواره در شهرهای دیگر برگزار شود، می تواند سبب رشد سطح فکری و فرهنگی شهروندان و مدیران شهر شود.
عضو هیات انتخاب بخش مستند جشنواره فیلم شهر با تاکید براینکه فیلم ها نباید به دنبال تعریف، تمجید و شعاردادن باشند، گفت: اهداف این رویداد هنری نزدیکی بسیاری با نگاه آرمانی هنرمندان دارد زیرا هرنوع انتقادی به مسایل مختلف شهری و روابط میان انسان ها، می تواند به نحوه ارتباط شهروندان کمک کند.
به گفته صانعی مقدم، نباید نقش و میزان جهت دهی در تولیدات فیلم های موضوعی را از سوی جشنواره فیلم شهر نادیده گرفت و مدیران باید بعد از پایان رویداد مذکور در جهت تداوم تولیدات فاخر و نمایش آن ها در محافل مختلف برای شهروندان و مدیران تلاش کنند.
براساس گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم شهر، چهارمین جشنواره بین المللی فیلم شهر با رویکرد "شهری انسانی برای انسان شهری"، از 24 تا 29 اردیبهشت ماه سال آینده در تهران و گیلان برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما