به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام حسن دهقان نژاد، کارشناس مسائل فرهنگی صبح امروز (12 تیر) در مراسم افتتاحیه کلاس های اوقات فراغت کانون یاس های آسمانی قزوین که در حسینیه امامزاده آمنه خاتون (س) قزوین برگزار شد، بیان کرد: فضای صمیمی میان اولیا و مربیان در مدارس و برگزاری چنین جلساتی از برکات انقلاب اسلامی است، برگزاری چنین جلساتی به روابط عاطفی میان والدین و فرزندان کمک می کند.
وی ادامه داد: مادران باید با دختران خود به صورت صمیمانه و نظیر یک دوست رابطه برقرار کنند به ویژه زمانی که فرزندان آنها در دوران نوجوانی و جوانی هستند، نوجوانان و جوانان به دلیل موقعیت روحی و روانی که در آن قرار دارند، نیاز شدیدی به عاطفه و محبت دارند از این رو والدین باید خلأهای عاطفی فرزندان خود را در این دوران پُر کنند.
این کارشناس مسائل فرهنگی افزود: چنانچه خانواده ها به این بُعد فکری و روحی فرزندان خود توجه نکنند و با آنها صمیمانه رفتار نکنند، برخی از نوجوانان و جوانان به دوستی های ناهنجار خیابانی روی می آورند که این دوستی ها در آینده و تمام ابعاد زندگی آنها تاثیرات سویی برجای خواهد گذاشت.
وی عنوان کرد: دین مبین اسلام به تمام جنبه های زندگی انسان نظیر حقوق والدین و فرزندان در خانواده و همچنین حقوق همسران توجه ویژه ای داشته است و چنانچه مبنای فعالیت های خانواده ای بر اساس آموزه های دین مبین اسلام باشد، فرزندان و والدین در این خانواده هر یک به نقش و جایگاه خود در این خانواده پی برده و به اهداف متعالی انسانی که خداوند متعال در قرآن کریم از آن یاد کرده، دست می یابند.
حجت الاسلام دهقان نژاد با اشاره به اهمیت حجاب اضافه کرد: حجاب مصونیت است، محدودیت نیست، چنانچه دختران جوان به آزادی های ولنگاری در جامعه تمایل نشان دهند، نه تنها به خود آنها آسیب می رسد بلکه بسیاری از افرادی که در آن اجتماع زندگی می کنند نیز مورد آزار قرار می گیرند.
وی یادآور شد: اگر روابط با نامحرمان در جامعه تغییر کند، دوستی های ناهنجار میان دو جنس مخالف به وجود می آید که تاثیرات بسیار بدی برای فرد و جامعه دارد، در بررسی های به عمل آمده مشخص شده است که سن افرادی که دوستی های ناهنجار با غیر هم جنس خود دارند، پایین آمده است و این یکی از معضلات جامعه است که والدین باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.
کارشناس و فعال فرهنگی تأکید کرد: دوستی های ناهنجار پیش از ازدواج نه تنها پایدار نیست و به ازدواج ختم نمی شود، بلکه در صورت ازدواج نیز مشکلات عدیده ای به بارمی آورد که در زندگی فرزندان این افراد نیز تاثیرات منفی خود را برجای خواهد گذاشت.
وی افزود: انسان در زندگی یا محقق است و برای کسب علوم دینی خود به دنبال کشف مسائل دینی می پردازد و یا اینکه مقلد است و احکام دین را از افرادی که در این زمینه تبحر داشته و صاحب نظر هستند، دریافت می کند.
حجت الاسلام دهقان نژاد تصریح کرد: دین اسلام برای هرچه بهتر شدن زندگی دنیوی و اخروی انسان ها توسط پیامبر گرامی اسلام (ص) آورده شده است، امروزه دانشمندان غربی و شرقی با دلایل متقن علمی به این مسئله پی برده اند که بسیاری از مسائلی که در اسلام به عنوان حرام، مکروه، مستحب و غیره بیان شده است، چه ضررها و فوایدی را برای انسان در بردارد.
وی توضیح داد: ما با بررسی چنین مسالی به کامل بودن دین مبین اسلام و با برنامه بودن این دین مبین الهی برای تمامی انسان ها پی می بریم.
پایان پیام/
نظر شما