به گزارش خبرگزاری شبستان، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در بیانیهای سالروز آزادسازی شهر مهران در «عملیات کربلای 1» را نقطه شکست و پایان استراتژی متحرک رژیم بعثی عراق در یکی از حساسترین مقاطع جنگ تحمیلی دانست. در بخشی از این بیانیه آمده است: پاسداشت حماسه آزادسازی شهر مهران در دهم تیرماه سال 1365 یادآور مقاومت و سلحشوری فرزندان انقلاب اسلامی و تربیتیافتگان مکتب ولایتفقیه و حضرت روحالله (رحمتالله علیه) در صیانت از استقلال و تمامیت ارضی کشور و پاسداری از ارزشها، دستاوردها و آرمانهای سترگ انقلاب و نظام جموری اسلامی به شمار میرود.
این بیانیه میافزاید: عملیات کربلای 1،حلقهای از زنجیره پیروزیهای غروانگیز رزمندگان اسلام در یکی از حساسترین مقاطع دفاع مقدس است که در آینه آن، شکست صدام مغرور و اراده پولادین و الهی ملت ایران متجلی شد.
در ادامه این بیانیه با تأکید بر اینکه آزادسازی شهر مهران، ناتوانی و شکستپذیری ماشین جنگی رژیم بعثی- صهیونیستی عراق، به ویژه راهبرد نظامی موسوم به «دفاع متحرک» را آشکار ساخت، خاطرنشان کرده است: استراتژی دفاع متحرک که پس از عملیات غافلگیرکننده «والفجر 8 » و تصرف شهر راهبردی «فاو» توسط رزمندگان سلحشور اسلام و برهم خوردن توازن سیاسی- نظامی به نفع جمهوری اسلامی،توسط صدام کلید خورد و درصدد بود با فعال شدن در جبهه زمینی و موضع دفاعی و تصرف مناطق دیگری از ایران اسلامی، به تغییر وضعیت جنگ به نفع رژیم بعثی بیانجامد؛ با عملیات کربلای 1 و آزادسازی شهر «مهران» به یکباره فرو ریخت و خود به صحنه شکست و ذلت مضاعف دشمن بعثی تبدیل شد.
این بیانیه افزوده است: این عملیات موفق و تأثیرگذار در روند دفاعمقدس، سامانه فرماندهی و ماشین جنگی ارتش سردار قادسیه را متزلزل و مضمحل ساخت و چشمانداز نوینی از اقتدار و ابتکار عمل سپاه اسلام و تصویری معنادار از ضعف روحی و توان نظامی قوای بعثی در جبهههای نبرد را فرا روی ناظران بینالمللی و کارشناسان نظامی قرار دارد.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با گلایه از عملکرد جامعه رسانهای کشور و غفلت آنان نسبت به عملیات کربلای 1 و آزادسازی شهر مهران- به عنوان یکی از رخدادها و فرازهای مهم و دستاوردهای بزرگ و الهام بخش 8 سال دفاع مقدس- تأکید کرده است: این عملیات ظفرمند که تبسم را بر لبهای مبارک امام عزیز (ره) نشاند و ایشان با عبارت «مهران را خدا آزاد کرد» ماندگاری آن را در حافظه تاریخی ایرانیان و بازخوانی مستمر آن برای نسلهای جدید این کشور مورد تأکید قرار دادند، متاسفانه دچار اغمای رسانهای شده و اصحاب رسانه طی سالهای اخیر نتوانسته است به رسالت خطیر خود در این عرصه بپردازد.
در پایان این بیانیه با تجلیل و تکریم از حماسهآفرینان عملیات کربلای 1 و شهدای گرانقدر آن به ویژه شهیدان «رضا دستواره» قائممقام لشکر 27 محمد رسولالله (ص) و حبیبالله داودآبادی معاون قرارگاه نجف اشرف و... تصریح شده است: ماندگاری فرهنگ مقاومت، ایثار و فداکاری در جامعه که قادر است میهن اسلامی را در برابر تهدیدات و خطرات دشمن مصون ونگه دارد مستلزم تلاش هدفمند، منسجم و همه جانبه دستگاهها و نهادهای متولی حوزه تربیت، آموزش و فرهنگسازی در کشور بوده و انتظار است این نهادها در تعامل و مشارکت با مراکز و متولیان امور مربوط به دفاع مقدس به ویژه نیروهای مسلح یعنی ارتش، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و سایر ظرفیتهای سازمانی موجود؛ با مستندسازی و تولید آثار فاخر و تأثیرگذار، تحقق آن را تضمین کنند. تردیدی نیست که اجر و پاداش مجاهدت در این مسیر کمتر از ثواب جهاد و شهادت نخواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما