به گزارش خبرگزاری شبستان، سرلشکر دکتر سیدحسن فیروزآبادی در سالگرد جنایت بمباران شیمیایی حلبچه توسط صدام، دیکتاتور معدوم عراق، اظهار داشت: بمباران شیمیایی حلبچه که در 25 اسفند سال 66 و در هنگام عملیات پیروزمندانه والفجر 10 رزمندگان غیور اسلام توسط صدام و ارتش بعثی عراق به وقوع پیوست از جنایات بسیار هولناک ضد بشری محسوب میشود و یادآوری آن خواهد توانست مجازات عاملان و حامیان جنایات علیه بشریت را به عنوان مطالبه افکار عمومی جهانیان برای سازمانهای به اصطلاح مدافع حقوق بشر قرار دهد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: در قرن گذشته بارها شاهد بکارگیری سلاحهای شیمیایی و کشتارجمعی از سوی قدرتهای بزرگ و سلطهگر علیه کشورهای مستقل و خارج از دایره استیلای استکبار جهانی بودهایم اما به دلیل فقدان کارایی نهادها و مجامع بینالمللی و جانبداری شورای امنیت سازمان ملل متحد متأسفانه تکرار این جنایت در سایه سکوت و حمایت این سازمانها در آینده نیز منتفی نخواهد بود.
وی با اشاره به کوتاهی رسانهها در ایفای نقش بازدارندگی خود در موضوع جنایتهای ضد بشری، تصریح کرد: امروز رسانههای متعهد با افشای ابعاد و زوایای حیرتانگیز جنایات ضد بشری و افشای سیاستها و برنامههای قدرتهای استکباری و جنگافروز در بکارگیری مستقیم و غیرمستقیم سلاحهای نامتعارف و کشتارجمعی از جمله آنچه در حلبچه، بالکان، نوار غزه و برخی مناطق دیگر شاهد بودیم نقش بازدارنده و مهارکننده ایفا نمایند.
دکتر فیروزآبادی در ادامه گفت: چندین دهه است که حقوق بشر به عنوان کارآمدترین ابزار در دست سیاست خارجی آمریکاییها و بلکه حامیان اروپایی او قرار گرفته است و سکوت هماهنگ و همراهی وقیحانه آنان در قبال جنایت و فجایع علیه ملتهای خواهان آزادی و استقلال در واقع تناقضی است که امروز در فرهنگ نظام سلطه نهادینه شده است.
عضو شورای عالی امنیت ملی با برشماری پیامدهای جنایتآفرینی صدام در حلبچه که حکومت بعثی عراق در عملیات موسوم به انفال (نسلکشی) مرتکب آن شد، خاطرنشان کرد: گرچه قبلا و به دفعات و بخصوص در هفتم تیرماه سال 66 در تهاجم غیرانسانی به شهر سردشت کشورمان جنایت شیمیایی صدام صورت پذیرفت اما جنایت حلبچه به دلایل مختلف نزد افکار عمومی از اهمیت بیشتری برخوردار شد.
وی گفت: در این جنایت هولناک 50 فروند هواپیمای ارتش بعثی هر یک طی چهار نوبت بمبهای شیمیایی به وزن 500 کیلوگرم گازهای عصبی، خفهکننده و مرگبار سارین، تابون و خردل را بر سر مردم مظلوم حلبچه فرو ریختند.
فیروزآبادی افزود: به لحاظ دامنه و حجم بکارگیری جنگافزارهای شیمیایی در این جنایت که وسیعترین مورد استفاده پس از جنگ جهانی اول به شمار میرفت چند هزار انسان غیرنظامی با پیکرهای تاولزده و کبود شده قتل عام و چندین هزار نفر نیز مادامالعمر معیوب و فلج شدند.
وی در ادامه اقدام جمهوری اسلامی ایران در دعوت از رسانههای خارجی برای به تصویر کشاندن جنایت صدام را حرکتی هوشمندانه و خردمندانه و در عین حال کمنظیر در افشار جنایت جنگی پس از این فاجعه دانست و بیان داشت: انتشار مصاحبهها و تصاویر جانباختگان و مجروحان این فاجعه اعتراض و خشم افکار عمومی مردم جهان را در قبال جنایت صدام و سکوت قدرتهای جهانی و مجامع بین المللی برانگیخت به گونهای که شورای امنیت مجبور شد پس از مدتی دبیر کل سازمان ملل متحد را مأمور اعزام کارشناسانی به منطقه کند.
وی مجامع بینالمللی را به دلیل سکوت دایمی برابر جنایت جنگی و شیمیایی صدام، مسئول و شریک جرم قربانی کردن هزاران شهروند عراقی و ایرانی جانباخته در برابر حملات شیمیایی ارتش بعثی عراق خواند و تاکید کرد: این سکوت و بیاعتنایی چراغ سبزی برای صدام و دیگر جنایتکاران حاکم بر جوامع بشری تلقی میشد به گونهای که پس از جنگ عراق علیه ایران نیز افکار عمومی جهانیان شاهد بروز یکی از سنگینترین نسلکشیها در قلب اروپا یعنی در بوسنی و هرزگوین توسط صربها بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: فاجعه حلبچه حاصل سکوت مجامع بینالمللی در قبال جنایت ابر سرمایهداری غرب و عامل رسوایی آمریکا و اروپا و تناقضگویی آنان در مسئله مربوط به حقوق بشر به شمار میرود.
سرلشکر فیروزآبادی در پایان تصریح کرد: این یک واقعیت غیرقابل انکار است که در هر نقطه از جهان که منافع اقتصادی و سیاسی غرب با چالش و تهدید مواجه میشود بشریت باید تاوان ناکامی آمریکاییها و اروپاییهای متحد با کاخ سفید را بدهد و آنان بدون توجه به معاهدههای بینالمللی به ارتکاب ظلم و جنایت علیه مردم کشورها دست زنند.
پایان پیام/
نظر شما