«شبکه مویرگی» راهکار تازه بنیاد برای رویارویی با بازی های غربی

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل بنیاد بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به فروش پنج میلیون نسخه بازی رایانه‌ای و رده بندی 1700 بازی در کشور گفت: با ایجاد «شبکه مویرگی» پخش بازی ها به مصاف بازی های رایانه ای غربی می رویم.

به گزارش خبرنگار شبستان، مینایی، مدیرعامل بنیاد بازی‌های رایانه‌ای امروز سه‌شنبه 11 تیر در سومین نشست جشنواره و نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای تهران گفت: بنیاد بعد از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 85 شروع به کار کرد و نظارت بر محتوای بازی‌ها، حمایت از تولیدات متناسب با کشور و فراهم‌کردن زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای تولید بازی را به عهده گرفت.

مینایی ادامه داد: بنیاد بازی‌های رایانه‌ای یک نهاد سیاست‌گذار، برنامه‌ریز و هدایت‌کننده است و به کسانی که توان تولید بازی‌های رایانه‌ای را ندارند، کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه شعار بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در سال 89 و 90 جریان‌سازی بود، عنوان کرد: در این دو سال فیلم‌هایی با داستان‌های تاریخی، ادبیات کهن، تاریخ مبارزات لبنان و فلسطین، دفاع مقدس، حفظ امنیت ملی کشور، داستان‌های قرآنی و مفاخر علمی مورد حمایت قرار گرفت.

مدیرعامل بنیاد بازی‌های رایانه‌ای یادآور شد: سال 91 و 92 برای ما سال فرهنگ‌سازی است که بر استفاده از بازی‌های مناسب خارجی تأکید داریم.

مینایی با اشاره به تدوین چشم‌انداز صنعت بازی‌های رایانه‌ای اظهار داشت: بر اساس این چشم‌انداز در سال 1404 ما باید از نظر تولید و صادرات بازی‌ها به مقام اول در منطقه دست یابیم.

به گفته وی، بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در سال 89، 90 و 91 و سه ماهه نخست 92 به ترتیب 13، 22، 32 و 7 بازی‌ رایانه‌ای را مورد حمایت قرار داده و در سال 90 و 91 به ترتیب 500 و 2700 مجوز برای تولید بازی‌های رایانه‌ای صادر کرده است.

دبیر جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران با بیان اینکه امسال اولین لیگ مسابقات بازی‌های رایانه‌ای را در سومین نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای برگزار می‌کنیم، بیان کرد: 1700 عنوان بازی رایانه‌ای اعم از داخلی و خارجی را در این چهار سال رده‌بندی کردیم.

مینایی با بیان اینکه وظیفه جمع‌آوری بازی‌های خلاف بر عهده بنیاد بازی‌های رایانه‌ای نیست، یادآور شد: این امر به عهده ستاد صیانت محصولات فرهنگی است که ما با آنها همکاری داریم و به طور نامحسوس از 2200 واحد فروش و بازی‌سرا در تهران سرکشی کردیم و اطلاعات لازم را در اختیار ستاد قرار دادیم.

وی از پخش تیزرهای بازی‌های رایانه‌ای از طریق رسانه ملی خبر داد و افزود: سه کتاب در زمینه بازی‌های رایانه‌ای منتشر کردیم تا والدین نسبت به اعتیاد فرزندان خود به بازی و همچنین محتوای بازی‌های رایانه‌ای آگاهی پیدا کنند.

مینایی با اشاره به حضور در نمایشگاه و جشنواره‌های بین‌المللی عنوان کرد: در نمایشگاه فرانسه دو بار حضور داشتیم، در نمایشگاه دبی سه بار شرکت کردیم و رتبه اول تولید در منطقه را بدست آوردیم و در نمایشگاه آلمان سه دوره شرکت کردیم و یک سخنرانی داشتیم و در سنگاپور و آمریکا نیز شرکت و ارایه سخنرانی داشتیم و در نمایشگاه آسیای امسال هم حضور یافتیم و رتبه اول را از آن خود کردیم.

مدیرعامل بنیاد بازی‌های رایانه‌ای از فروش خوب بازی‌های داخلی خبر داد و گفت: بازی‌هایی همچون گشتاسب بالای 270 هزار نسخه و بازی‌هایی همچون خانم‌طلا و خانم‌طلا در حدود 50 هزار نسخه فروش داشتند.

مینایی از تلاش برای ایجاد یک شبکه مویرگی پخش بازی‌های رایانه‌ای با همکاری بخش خصوصی خبر داد و افزود: متاسفانه شبکه توزیع بازی در کشورمان شکل کارایی ندارد، بر این اساس تصمیم به ایجاد شبکه مویرگی پخش کردیم.

به گفته دبیر نمایشگاه بازی رایانه‌ای تهران، بازی گشتاسب تاکنون به 10 زبان و بازی‌های شبان و طلای سیاه هم به سه زبان منتشر شده است.

وی با اشاره به حضور بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در 30 جشنواره و نمایشگاه داخلی خاطرنشان کرد: علاوه بر همدان در سال 90 در مازندران و خراسان رضوی نمایشگاه داشتیم و سال گذشته در قم و قرار بود در خوزستان هم نمایشگاه برگزار کنیم، امسال در پاییز نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای را در خوزستان برگزار می‌کنیم.

مینایی با اشاره به راه‌اندازی انیستیتو بازی رایانه‌ای در سال 90 اظهار داشت: خروجی این انستیتو بسیار خوب بوده و 300 دانشجو فعالیت کرده‌اند و وارد تولید بازی شده‌اند.

مدیرعامل بازی‌های رایانه‌ای ادامه داد: مرکز رشد بازی‌های رایانه‌ای با 15 تیم دانشجوی ایده‌ساز آغاز به کار کرد و کارهای آنها تبدیل به مقصود شد، علاوه بر این رشته بازی‌سازی دو ترم است که در دانشگاه علمی کاربردی در تهران و زنجان راه‌اندازی شده است.

برگزاری مسابقات بازی‌سازی دانشجویی در سومین نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای موضوع دیگری بود که مینایی به آن اشاره کرد و گفت: مسابقات بازی‌سازی را قبلا در دانشگاه شریف و علم و صنعت برگزار کردیم.

مینایی ادامه داد: برای سومین جشنواره خلیج‌فارس 17 بازی‌نامه با موضوع خلیج‌فارس تولید کردیم و 40 کتاب، عنوان، مقاله و نشریه در زمینه تولید بازی منتشر کردیم.

وی با اشاره به اینکه 50 میلیون نسخه بازی در سال به فروش می‌رسد، گفت: 60 درصد خانواده‌ها از موضوع بازی‌ها بی‌خبرند و 80 درصد این بازیکنان 8 تا 15 سال هستند.

مدیرعامل بنیاد بازی‌های رایانه‌ای عنوان کرد: مسابقه بازی‌نامه‌نویسی حول داستان‌های قرآنی، پیشرفت‌های علمی ایران، مقاومت، پایداری، دفاع مقدس، بیداری اسلامی و سبک زندگی ایرانی اسلامی را در سومین نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای برگزار می‌کنیم و افراد می‌توانند آثار خود را تا 30 تیر برای ما ارسال کنند و ما نیز 26 مرداد برندگان را اعلام می‌کنیم.

پایان پیام/

 

کد خبر 269271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha