اقتصاد مقاومتی با تکیه بر اقتصاد پاک محقق می شود

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه پیشرفت در سایه عدالت صورت می گیرد گفت: سلامت اقتصاد یکی از ارکان اصلی مقاومت اقتصادی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، مهدی‌ نژاد‌نوری، معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم در نشست خبری صبح امروز که در این وزارتخانه برگزار شد، گفت: اقتصاد مقاومتی با  تکیه بر اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد پاک محقق می شود.

 

وی افزود: پیشرفت در سایه عدالت به وجود می‌آید و سلامت اقتصاد در اقتصاد مقاومتی مهم است.

 

وی با اشاره به چهار و نیم میلیون دانشجو در کشور اظهار کرد: باید یکی از فکرهای اصلی برای جذب دانشجویان به بازار کار افزایش و گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان باشد که دانشجویان همزمان با تحصیل هیچ نگرانی برای اشتغال نداشته باشند.

 

معاون پژوهشی وزیر علوم با بیان اینکه باید آموزش‌هایی که دارای مهارت و کارآفرینی است در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: باید علم را در عمل و تبدیل علم به ثروت با تکیه بر شرکت‌های دانش‌بنیان محقق شود.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها به جای اینکه صرفا آموزشگاه‌های بزرگ باشند باید دانشگاه کارآفرین و تمدن‌ساز باشند، خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه‌ها را الزام می‌کنند تا مهارتی عمل کنند.

 

به گفته وی، 2500 تز دکتری توسط هفت هزار دانشجوی دکتری تبدیل به پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی شده است.

 

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید درآمد خود را از پژوهش‌های خود بدست آورند، اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت برای اولین بار توانسته است با پروژه‌های خود درآمدی بیش از اعتباری که به این دانشگاه داده شده است، بدست آورد.

 

وی با بیان اینکه شبکه علمی در ایران راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: دانشجویان و اساتید منابع اطلاعاتی خود را در این شبکه باید بگذارند و کلاس‌های مجازی در این شبکه برگزار می ‌شود.

 

وی همچنین در ادامه به راه‌اندازی آزمایشگاه علمی اشاره کرد و گفت: باید همه از آزمایشگاه‌هایی که دارای تجهیزات پیشرفته‌ای هستند، استفاده کنند.

 

وی با بیان اینکه سه هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد، اظهار کرد: بیش از 25 هزار نفر مشغول کار در 31 مرکز علم و فناوری و 130 مرکز رشد هستند.

 

وی با بیان اینکه 400 میلیون دلاراز مازاد درآمد نفت برای طرح‌های کلان ملی توسط مجلس مصوب شده است، اظهار کرد: از این اعتبار 100 میلیون دلار برای تقویت توسعه روابط دانشگاه و صنعت است.

 

وی با بیان اینکه سه هزار شرکت دانش‌بنیان را باید به شش هزار شرکت طی سه سال آینده برسانیم، اظهار کرد: تا چشم‌انداز باید 20 هزار شرکت دانش‌بنیان داشته باشیم.

 

معاون پژوهشی وزیر علوم  با اشاره به مشکلات اجرا نشدن قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: معافیت مالیاتی یکی از مشکلات برای اجرای قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است زیرا هنوز برای تفهیم این قانون به برخی ادارات مالیاتی با مشکل مواجه هستیم .

 

پایان پیام/
 

کد خبر 269248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha