مسئولان فرهنگی کشور بیشتر به فکر اوقات فراغت جوانان باشند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: در فرهنگ و اندیشه اسلامی، اوقات فراغت با بیهودگی، سازگاری ندارد، پس باید مسئولان فرهنگی کشور بیشتر به فکر اوقات فراغت نوجوانان وجوانان باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، حجت الاسلام سید ولی الله محمودی نژاد، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس، امروز (11تیر) در جلسه توجیهی کانون های مجری طرح اوقات فراغت تابستان 92 گفت: در فرهنگ و اندیشه اسلامی، اوقات فراغت با بیهودگی، معطلی و روزمرگی، سازگاری ندارد، پس باید مسئولان فرهنگی کشور بیشتر به فکر اوقات فراغت نوجوانان وجوانان باشند.


وی با اشاره به اینکه فلسفه اوقات فراغت، ارتباطی منطقی با فلسفه زندگی دارد و در حقیقت زیر مجموعه و تابعی از آن است، تصریح کرد: اوقات فراغت، با اوقات رسمی زندگی فرد نیز ارتباط دارد و چنانچه فرد بتواند از اوقات رسمی خویش به خوبی استفاده کند، قادر به استفاده مطلوب از اوقات فراغتش خواهد بود.


این مقام مسئول با تاکید بر اینکه جوانان درصد اعظمی از جامعه ما را تشکیل داده اند، افزود: مسئولان فرهنگی کشور می بایست بیشتر به صورت کارشناسی و با برنامه به فکر پر کردن اوقات فراغت جوانان باشند.


مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس اضافه کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی فارس در حد توان خود با برنامه ریزی دقیق طرح هسته های فرهنگی و بوستان های معرفت را در راستای آشنایی بیشتر جوانان با مسائل عقیدتی، اخلاقی، اعتقادی، هنری و ورزشی انجام داده است.


وی افزود: نوجوانان و جوانان با مراجعه به کانون های فرهنگی مساجد می توانند در هسته ها و بوستان های فرهنگی تبلیغات اسلامی ثبت نام کنند تا در ایام تابستان از به صورت رایگان از سرویس های فرهنگی و ورزشی مجموعه استفاده کنند.


حجت الاسلام محمودی نژاد اظهار داشت: اوقات فراغت مطلوب، آثار و پیامد هایی مثبتی در زندگی انسان دارد که از جمله آن بهره گیری مناسب از اوقات فراغت و استفاده بهینه از وقت های آزاد است و می توان گفت، آنهایی بهتر از دیگران به نیازهای زندگیشان پاسخ می دهند که بهتر بتوانند از اوقات فراغتشان بهره ببرند.

 

وی افزود: توجه و به کارگیری نظرات نوجوانان و جوانان در برنامه ریزی اوقات فراغت، همچنین لحاظ کردن سن شرکت کنندگان در صورتی که تنوع روحی جوانان نیز رعایت شود، می تواند تاثیر به سزای در اجرایی موفق طرح داشته باشد، زیرا جوانان تنوع طلب و نوگرا هستند و برنامه ای که واجد چنین ویژگی هایی باشد، از جاذبه بیشتری برای این نسل برخوردار خواهد بود.


محمودی نژاد تصریح کرد: تشویق نسل جوان به داشتن برنامه ای مفید و جامع که شامل برنامه های فرهنگی و مذهبی، ورزش و فعالیت های فیزیکی، کتابخوانی، برنامه های هنری همچنین آموزش مهارت های زندگی اجتماعی باشد، می تواند در رفع مشکلات روحی جوانان و نوجوانان دختر و پسر موثر باشد.


پایان پیام/

کد خبر 269131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha