استفاده از ظرفیت های وقف در "وقف مهدوی"

"وقف مهدوی" نوشته مسعود دریس یکی از راه های بسط و ترویج فرهنگ مهدویت در کشور را استفاده از ظرفیت های وقف می داند که می تواند جامعه را به سمت شناخت بیشتر از حضرت ولی عصر(عج) و آثار انتظار، سوق دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، یکی از جلوه ها و جنبه های مهم اقتصاد اسلامی، سنت حسنه وقف است که همواره تاثیر و آثار فراوانی برای جهان اسلام داشته و دارد.
مسلمانان در طول تاریخ با انگیزه های متفاوتی اموالی را وقف نموده اند که برکات فراوانی برای واقف و دیگران داشته است. هر مسلمانی تاکنون شاهد این موقوفات بوده و از ثمره های مراکز وقفی مانند مساجد، تکایا، مراکز رفاهی، آموزشی و خدماتی بهره برده است.
کتاب "وقف مهدوی" به مسئله وقف برای امام زمان(عج) می پردازد، در این کتاب به برخی وقف هایی که برای حضرت ولی عصر(عج) انجام شده، اشاره شده است. تاریخچه وقف، نمونه های وقف مهدوی، چشمه علی دامغان، حجت آباد یزد، قرآن وقف شده برای امام زمان(ع)، دنیای وقف، وقف مهدوی، چرا وقف، وقف مهدوی چرا؟ آثار وقف مهدوی، آشنا نمودن مردم با فرهنگ مهدوی، بسط و گسترش فرهنگ مهدوی، تشویق دیگران به وقف مهدوی، وقف مهدوی وظایف منتظران، حکم وقف در بیان امام زمان(ع) و عنایت امام زمان(ع) به اوقاف عناوین مختلف این کتاب را تشکیل می دهد.
نویسنده کتاب معتقد است: "یکی از راه های بسط و ترویج فرهنگ مهدویت در کشور، استفاده از ظرفیت های وقف است؛ وقف در جهت توسعه و ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت ازجمله فعالیت هایی است که می تواند جامعه را به سمت شناخت بیشتر از حضرت ولی عصر(عج) و آثار انتظار، سوق دهد، همچنین رسانه ها می توانند با ارائه آگاهی های جدید به مردم در این زمینه، رویکرد مردم را نسبت به وقف تغییر داده و به بالندگی در این عرصه کمک کنند؛ نخبگان علمی و فرهنگی و سیاسی کشور نیز در این راستا می توانند گام های مثبت و تاثیرگذاری بردارند."
شایان ذکر است، کتاب "وقف مهدوی" نوشته دکتر مسعود دریس در سال 1388 توسط انتشارات سبط النبی، در 60 صفحه و شمارگان 3 هزار نسخه و به مبلغ 6 هزار ریال منتشر شد.


پایان پیام/

کد خبر 268915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha