به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، امیر محبیان، مشاور عالی مدیر مسئول روزنامه رسالت در هم اندیشی مدیران رسانه های داخلی که در مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد با اشاره به اینکه برای پیروزی جدا از کارهای سیاسی عنایت الهی نیز ضروری است، گفت: لازم است تفاوت بین موفقیت و پیشرفت را بدانیم آقای روحانی در انتخابات موفق شد چون از نتیجه به دست آمده خرسند است اما پیشرفت تنها در صورت برنامه ریزی میسر می شود و برای کارها برنامه ریزی نکردن یعنی مشخص نکردن مسیر برای شکست از این رو خطاب به رییس جمهور منتخب توصیه می کنم مدیریت در برنامه ریزی را مورد توجه قرار دهند.
محبیان با اشاره به اینکه مدیریت درایت و مدیریت برداشت جزو نکات ضروری برای رییس جمهور منتخب است گفت: در حال حاضر دولت با توقعات گسترده ای مواجه است که باید با درایت این توقعات را مدیریت کرد همچنین برداشتهای مختلفی درباره عملکرد دولت می شود که رییس جمهور منتخب باید برداشتهای عمومی نسبت به دولت یازدهم مدیریت کند تا نتیجه مناسبی بگیرد.
وی تصریح کرد: تمام دولتهایی که بر کار آمده اند با همان شعارهایی که به قدرت رسیده اند به پایین کشیده شدند دولت آقای روحانی نیز باید در پایان به مردم این توضیح را بدهد که آیا اعتدال و عقلانیت را اعمال کرده است یا خیر؟
محبیان در ادامه به راههای رسیدن به اعتدال و عقلانیت اشاره کرد و گفت: اصحاب دولت باید برای رسیدن به این 2 ویژگی از سعه صدر بی اندازه برخوردار باشند.
همچنین از سخنان و هیجانات غیراخلاقی دوری کنند. در کنار این دو نکته باید از ادبیات فاخر برخوردار باشند چرا که تبیین اندیشه های خوب با سعه صدر و در فضای عقلانی میسر می شود.
وی با اشاره به اینکه مدیریت توقعات و برداشت از دو راه امکان پذیر می شود، گفت: رسانه و هنر دو ابزار برای تحقق مدیریت و توقعات و برداشت هستند تعامل خردمندانه با اصحاب رسانه و هنر موجب می شود توقعات گسترده موجود در جامعه با درایت مدیریت کرد.
محبیان در توصیه به آقای روحانی گفت: توصیه من به شما این است که عقلانیتی که از آن سخن گفته می شود را در حوزه سیاست به فرهنگ تبدیل کنیم باید به گونه ای شود که حتی اگر دولت رفت عقلانیت بماند و فرهنگ شود.
وی ادامه داد: توصیه دیگرم به شما این است که نسخه بدل هیچ دولتی نباشید و خودتان باشید و این در صورتی امکانپذیر است که به شعارهای خود عمل کنید نکته بعدی اینکه اعتدال و عقلانیت که شاخصی برای اندازه گیری شما می شود را مورد توجه ویژه قرار دهید.
وی تصریح کرد: از بزرگانی برای پست ها و جایگاههای مختلف استفاده کنید که دارای هویتی مستقل هستند.
وکیلی مدیرمسئول روزنامه ابتکار در ادامه این نشست گفت: 24 خرداد نقطه عطفی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است مردم امیدوار شدند و به کرامت امید پیدا کردند اعتدال جزو معدود گفتمان هایی است که به فرهنگ بستگی دارد حتماً باید بستر فرهنگ این گفتمان را تبدیل به خون جاری در زندگی مردم کند تاکید دارم حوزه فرهنگ باید در اولویت لازم قرار بگیرد و منزلت اهالی مطبوعات و اهالی فرهنگ به جایگاه اول خود برگردد.
وی با اشاره به اینکه نیاز به یک نگاه جامع به حوزه فرهنگ وجود دارد گفت: اگر این نگاه نباشد همین می شود که می بینید یعنی کمر فرهنگ زیر بار امنیت و سیاست شکسته می شود.
سلیقه های مختلف و تعدد دستگاههای پرسشگر در حوزه فرهنگ این حوزه را بیش از پیش پرابهام و با کارکرد حداقلی روبرو کرده انتظار از دولت جدید این است که تفسیری از خطوط قرمز از طریق تفسیر قانون مطبوعات ارایه شود.
وکیلی تصریح کرد: مهمتر از تفسیر خطوط قرمز ایجاد وحدت رویه در حوزه های مرتبط با مطبوعات است.
امید است امیدی که در دل مردم رنج دیده و زخم خورده وجود دارد با کلید تدبیر آقای روحانی به یاس تبدیل نشود و قفل هایی که حوزه فرهنگ را کوتاه قد کرده باز شود.
در ادامه این نشست ساسان والی زاده، مدیرعامل خبرگزاری ایسنا با اشاره به اینکه اعتدال مرز بین حدود و حقوق است گفت: گاهی دغدغه حقوق زیاد می شود و حدهایی شکسته می شود و نقطه مقابل آن این است که به بهانه امنیت و مصلحت ان قدر حدود تنگ می شود که حقوق مشروع نادیده گرفته می شود خواهش ما از دولت جدید این است که مرز بین حدود و حقوق رسانه ها رعایت شود.
در ادامه این نشست امیر عباس فتاح زاده، مدیرمسئول هفته نامه رسالت و جواد علیزاده، مدیرمسئول نشریه طنز و کاریکاتور به ارایه نظرات خود پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما