یک دهم کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در اصفهان است

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان گفت: یک دهم کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در این استان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام  رمضانعلی معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان در گردهمائی مدیر مسئولان کانون های فرهنگی هنری مساجد منطقه 3 استان اصفهان و افتتاح طرح تابستانه اوقات فراغت "آسمانی ها" در کاشان با تاکید بر اثربخشی مثبت این نشست ها و تعامل مدیر مسئولان کانون ها گفت: در حال حاضر 15 هزار کانون در کشور فعال است که 1500 کانون آن در استان اصفهان است.

 

وی دلیل افزایش کانون ها نسبت به سال های قبل، اتفاق خوشایند اختصاص ردیف بودجه در مجلس برای این نهاد تربیتی را یادآور شد و گفت: نقش کانون های فرهنگی و هنری مساجد در تربیت نسل جوان بر کسی پوشیده نیست.


حجت الاسلام معتمدی در خصوص برگزاری گردهمایی مناطق 9 گانه استان افزود:ارتباط و تبادل نظر کانون ها و برگزاری جلسات فصلی و همایش های منطقه ای، نقش سازنده و تاثیرگذاری در اجرای مطلوب برنامه و فعالیت های آنها دارد.


وی با اشاره به انتخاب تعدادی از افراد کانون ها در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و اظهار خرسندی از حضور این نیروهای ارزشی و فرهنگی در مدیریت اجرایی افزود: انتخاب و حضور این نیروهای فرهنگی در شوراها ظرفیت و فرصت ویژه ای است که باید به نحو احسن استفاده شود.


*تشکیل بانک اطلاعاتی نیروهای کانون های منتخب در شوراها


به گفته وی، دبیرخانه کانون ها تلاش می کند با شناسایی این اعضا و تشکیل بانک اطلاعاتی آنها از این پتانسیل فرهنگی و مسجد محور با تعامل هر چه بیشتر و نشست های پیوسته در راستای فعالیت های کانوها بهره برداری شود.


وی تصریح کرد: کانون های مساجد با تربیت و آموزش جوانان می تواند محل و منبع پرورش نیروهای فرهنگی و مسجد محور و حضور آنها در نظام و سیستم اجرایی و مدیریتی کشور شود.


حجت الاسلام معتمدی افزود: مدیران مسئول کانون های مساجد دارای مسئولیت خطیر فرهنگی و اجتماعی با ظرفیت مسجد محوری هستند و رسالت آنها در این عرصه و ظرفیت فرهنگی مساجد بسیار گرانبها و ارزشمند است که نباید با غفلت و بی توجهی از دست داد.


*استفاده از ظرفیت خیرین و مشارکت خانواده ها در کانون ها


وی مشارکت خانواده ها و استفاده از حمایت خیرین و بانیان نیکوکار را فرصت ارزشمنددیگری در حوزه فعالیت کانون ها برای مدیر مسئولان آن عنوان کرد و گفت: مساعدت خیرین و همکاری خانواده های اعضای کانونها می تواند تا حدود زیادی بار مشکلات مالی در اجرای برنامه ها را کاهش دهد و روند پیشرفت برنامه ها را به مراتب بالاتر سوق دهد.


حجت الاسلام معتمدی،حضور موثر ،پررنگ و ید طولای ظرفیت خیرین و مشارکت آنها برای استفاده در کانونها را تاکید کرد و گفت: با توجه به دغدغه مالی کانون ها و وقت و عمر گرانبهای اعضای کانونه ا استفاده از این ظرفیت غنیمت است.


وی با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری در خراسان شمالی در مورد کانون ها گفت: مدیر مسئولان کانونها با این دیدگاه و توجه مقام عظمای ولایت از کارکرد کانونه ای مساجد وظیفه سنگینی بر عهده دارند.


وی اظهار داشت: تلاش مسئولان در کانونها با اجرای هر چه بهتر برنامه های جذاب آن برای جوانان و پذیرش آنها با روی باز در مسجد با دیدگاه شادی و رضایت خاطر مقام معظم رهبری ضروری است.


*فعالیت کانونها با محوریت مفاد تفاهم نامه ها


حجت الاسلام معتمدی افزود: فعالیت کانون ها در مساجد به عنوان خانه پرهیزکاران ، مومنین و محل رفت و آمد فرشتگان با اجرای ویژه برنامه های مدون و در چارچوب اصول تنظیم شده تفاهم نامه ها به عنوان یک نقشه راه الزامی است.


وی با بیان اینکه کانون ها باید فعالیت های خود را در راستای سیاستگذاری و محوریت برنامه های کانون ها بر اساس مفاد تفاهم نامه انجام دهند، خاطرنشان کرد:کانون ها با ارائه گزارش و مستندات گزارش عملکرد اجرای برنامه هایشان منطبق با تفاهم نامه می توانند اعتبارات و امتیازات خود را دریافت کنند.


*استفاده از تمام ظرفیت شهرستان ها برای کانون ها ضروری است/کانون های مساجد هویت شهرها هستند


به گفته وی، کانونهای فرهنگی هنری مساجد به عنوان هویت اصلی شهرها می توانند با بسیج تمامی ظرفیت های شهرستان ها در اجرای برنامه های خود موفق و مثمر ثمر باشند.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان تعامل مدیر مسئولان کانون ها با نمایندگان شهرستان ها در مجلس شورای اسلامی و مشارکت و بازدید آنها از برنامه های کانون ها را یکی دیگر از وظایف و راهکارهای موثر در موفقیت کانون ها ذکر کرد و گفت: تعامل با نمایندگان به عنوان یک وزنه اجرایی در خانه ملت و بازدید آنها از برنامه های فرهنگی کانون ها در سطح شهر می تواند زمینه دریافت حمایت ها و همکاری های وسیع تری را در اجرای برنامه ها ایجاد کند.


حجت الاسلام معتمدی در پایان یادآورشد: شهرستان هایی که دارای فرمانداری ویژه هستند در سرانه آمار و ارقام بودجه، اعتبار مضاعفی علاوه بر کمک های دبیرخانه دریافت می کنند.


گفتنی است، گردهمایی کانونهای فرهنگی هنری مساجد منطقه 3 استان اصفهان همزمان با افتتاح طرح تابستانه اوقات فراغت"آسمانی ها" با حضور 200 نفر از مدیر مسئولان کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان های کاشان، آران و بیدگل و نطنز شب گذشته در تالار فرهنگ اداره ارشاد اسلامی شهرستان کاشان برگزار شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 268835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha