برای انس با قرآن باید نهضتی در ماه رمضان ایجاد شود

خبرگزاری شبستان: رئیس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه حق قرآن در جامعه ادا نشده است، گفت: متأسفانه در برخی از منبرها کمترین استفاده از قرآن می شود، بنابراین باید برای قرآن در ماه رمضان نهضتی راه بیندازیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز عصر روز گذشته(9 تیر) در جمع روحانیان و طلاب که در مسجدالنبی(ص) قزوین برگزار شد، بیان کرد: حق قرآن ادا نشده است، بنابراین از مدرسان حوزه می خواهیم مقداری از خطوطی که بر ما حاکم شد و اجازه نداد قرآن حاکم شود را اصلاح کنند زیرا کارها باید از ابتدا قرآنی بوده و منبرها قرآنی باشد و همه سخنان باید برخاسته از قرآن و حدیث باشد.
 

وی ادامه داد: قرآن متعلق به همه است اما هرکس با سواد تر است، استفاده بیشتری از این کتاب آسمانی می برد و با توجه به اینکه هرچیزی فصلی دارد، فصل قرآن نیز ماه رمضان است و از همین رو اهمیت ماه مبارک رمضان نه تنها به روزه بلکه به قرآن است.
 

رئیس ستاد اقامه نماز اضافه کرد: متأسفانه در برخی از منبرها کمترین استفاده از قرآن می شود، بنابراین باید برای قرآن در ماه مبارک رمضان نهضتی راه بیندازیم و در قرآن نیز آمده است که باید این کتاب آسمانی را به طور جدی مورد توجه قرار دهیم.
 

وی عنوان کرد: اگر به سخنان علمای بزرگ در سال های پایانی عمرشان بنگریم، همه آنها بیان کرده اند آن طور که باید به قرآن نپرداخته ایم و متأسفانه ما آنگونه که در حق قرآن است به این کتاب آسمانی نپرداخته ایم و بیشتر خود را سرگرم صوت و لحن قرآن کرده ایم و این در حالی است که اگر فتنه ها زیاد شد باید به قرآن رجوع کرده و باید در سختی ها از قرآن یاری جوییم.
 

حجت الاسلام قرائتی تصریح کرد: دغدغه دیگری که در حوزه قرآن وجود دارد این است که فارغ التحصیلان دانشگاهی داریم که بسیاری از آنها نمی توانند حتی یک صفحه قرآن بخوانند. 

 

وی توضیح داد: قرآن کتاب سعادت دنیا و آخرت است و توصیه من این است که هرچه می خواهید بگویید با قرآن باشد و پرداختن به مسائلی نظیر تاریخ و کتابت قرآن و مانند اینها فایده ای ندارد، بلکه باید علمی را که می آموزید مشکل جامعه و یا فردی را حل کند و متأسفانه امروز در حوزه و دانشگاه درس هایی خوانده می شود که واجب یا مستحب نیستند و مشکلی از فرد یا جامعه ای نیز حل نمی کنند.
 

رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به لزوم تدبر در قرآن کریم گفت: هرکس در قرآن تدبر کند و عمیق تر بنگرد، دستاورد بیشتری را خواهد داشت در آخرت این قرآن است که شکایت می کند، چرا مرا رها کردند و ما باید آن روز پاسخ دهیم که چرا کاری کردیم که پیامبر اکرم(ص) ناراحت شدند.
 

وی ادامه داد: اگر کسی با قرآن مأنوس باشد مشاهده می کند که دیگران حرف نو ندارند و ما باید به سمت قرآن و نهج البلاغه رفته و این کتاب باید وارد متن زندگی ما شود و اگر ما با قرآن مرتبط باشیم بسیاری از مطالب را بهتر درک می کنیم.
 

حجت الاسلام قرائتی یادآور شد: متأسفانه در کشور پایان نامه های قرآنی نوشته می شود ولی مورد استفاده قرار نمی گیرد و بعد ما به دنبال علوم غیرضروری همچون حلال یا حرام بودن گوشت خرگوش هستیم و برخی نیز به دنبال این هستند، بدانند مختار شیعه و یا سنی بوده است و یا اینکه اصحاب کهف چند نفر بوده اند که دانستن مطالبی از این دست هیچ فایده ای برای ما ندارد.
 

پایان پیام/

کد خبر 268671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha