به گزارش خبرگزاری شبستان، حدود یکهزار و 400 سال پیش اسلام حقوقی را به زنان اعطا کرد که برای اروپاییها قابل تصور نبود و این موضوع به ویژه در دو سه دهه گذشته به مراتب از سوی گرویندگان به اسلام، نویسندگان مسلمان، اساتید دانشگاه و مسلمانان در سراسر جهان مورد تأکید قرار گرفته است.
در چند دهه اخیر حقوق زنان، مسئولیتها و انتخابهای آنان همواره موضوع اصلی کتابها، مقالهها، رسالهها و سخنرانیها بوده است.
اما متأسفانه با وجود حقوق غیرقابل تصوری که اسلام به زنان در حدود یک قرن و نیم پیش عطا کرد امروزه اکثر رسانههای غربی میکوشند تا نشان دهند زنان مسلمان همواره مورد ظلم و ستم قرار میگیرند و کلمات زنان، مسلمان و ظلم بسیار به هم ربط داده میشوند.
کلمات حجاب، پوشیه و شریعت در رسانههای غربی بدون توجه به آنچه واقعا زنان مسلمان میگویند یا عمل میکنند همیشه به این منظور آورده میشود که نشان دهد زنان در اسلام مورد ظلم واقع میشوند زیرا مجبورند به چنین قوانینی تن دردهند.
اگر زنی روسری به سر داشته باشد یا موهای خود را بپوشاند فورا برچسب ستمدیده را به او اطلاق میکنند و این در حالی است که اسلام حجاب را برای ارزش های والایی که زن دارد بر او واجب کرده است.
زنان مسلمانی که حجاب را انتخاب میکنند نه تنها آن را باری بر دوش خود نمیدانند بلکه از حجاب به عنوان حق خود یاد میکنند. بسیاری از زنان مسلمانی که در کشورهای اروپایی زندگی میکنند داشتن حجاب را به عنوان حفظ آزادی و ارزشهای خود در برابر تصاویر غیرواقعی میدانند که از سوی رسانهها درباره اسلام و مسلمانان به مردم دیکته میشود.
نتایج نظرسنجی مؤسسه گالوپ در سال 2005 میلادی نشان میدهد که زنان مسلمان برخلاف آنچه غربیها ادعا میکنند داشتن حجاب و یا پوشش اسلامی را نشانه ظلم و ستم بر خود نمیدانند.
بر اساس این گزارش، زنان مسلمان به خوبی آگاهند که دارای تواناییها و حقوق یکسان با مردها هستند و اسلام در این زمینه هیچ تفاوتی بین زنان و مردان قایل نشده است.
نتایج نظرسنجی گالوپ همچنین نشان میدهد که نه تنها به زنان مسلمان ظلم نمیشود بلکه آنها به راحتی میتوانند در تصمیمگیری و رأیگیریها دوشادوش مردان شرکت داشته باشند در هر شغلی که مناسب آنهاست مشغول به کار شوند و حتی در بالاترین سطوح دولتی شرکت کنند.
اما متأسفانه اکنون در سراسر جهان زنان مسلمان قربانی انحرافهای فرهنگی هستند که هیچ جایی در اسلام ندارد، در این در حالی است که در دین اسلام احترام و اجرای عدالت نسبت به زنان مورد تأکید قرار گرفته است.
زنان در اسلام حق مشخصی نسبت به داراییهای خود دارند و هیچکس نمیتواند ثروت زنان را بدون رضایتشان از آنها بگیرد و همچنین اسلام حقوق عادلانهای را نسبت به ارث برای زنان مشخص کرده است.
برخلاف آنچه به طور مداوم در تبلیغات منفی غربیها درباره ظلم اسلام در حق زنان مطرح میشود، زنان مسلمان هیچ اجباری در ازدواج ندارند و اسلام دست آنها را برای پذیرش و یا رد پیشنهاد ازدواج باز گذاشته است، اسلام حتی برای کار زنان در خانه حقی در نظر گرفته است و به مردان سفارش کرده تا در قبال وظایفی که زنان در منزل ایفا میکنند حقوقی را به آنها پرداخت کنند.
اسلام تأکید دارد که زنان دارای ارزشهای بسیار والایی هستند که باید مورد احترام قرار گیرند و تحت هیچگونه ظلم و ستمی از جانب مردان قرار نگیرند.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی اسلامرلیجن ،بر اساس قوانین اسلام هیچکس حق ندارد زنان را مجبور کند تا کمتر از آن چیزی باشند که میخواهند.
پیامبر اکرم (ص) درباره ارزش زنان میگوید: مردان باعزت آنهایی هستند که با زنان خود با احترام رفتار میکنند و برترین مردان کسانی هستند که با زنان خود با بیاحترامی رفتار میکنند.
پایان پیام/
نظر شما