به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، فریدون قربانی در جمع خبرنگاران درحاشیه نشست با مسوولان و کارشناسان بهداشت و درمان کمیته امداد استان سمنان به منظور تببین اهداف و برنامه های توسعه خدمات اجتماعی مددجویان تحت پوشش افزود: طرح بیمه اجتماعی با استفاده از منابع هدفمندی یارانه و بر اساس ماده 11 آیین نامه اجرایی از سال 1389 برای مددجویان کمیته امداد اجرایی شده است.
وی گفت: از این تعداد بیمه شده 110 هزار نفر آنها را زنان سرپرست خانوار و 125 هزار نفر دیگر مجریان طرح های خودکفایی و اشتغال تشکیل می دهند.
قربانی اظهار کرد: در حال حاضر این نهاد رویکرد کیفیسازی خدمات را در رأس برنامههای خود قرار داده است که بیمههای اجتماعی مصداق خوبی برای این امر محسوب میشود.
وی کمیته امداد امام خمینی را موفقترین نهاد در حمایت از جامع هدف در بحث بیمههای اجتماعی برشمرد و افزود: بسیاری از طرحهای اشتغال این نهاد توسط بیمههای اجتماعی پایدار مانده است.
وی گفت: زنان سرپرست خانوار اعم از زنانی که همسرشان فوت شده، از کارافتاده است و یا مطلقه و ... هستند در سال 92 در اولویت طرح توسعه بیمه های اجتماعی قرار دارند.
قربانی شرایط استفاده از این طرح را برای زنان سرپرست خانوار، زیر50 سال سن اعلام کرد و مزایای استفاده از این طرح را بهرهمندی از دفترچه درمانی برای خود و اعضای خانواده، بازنشستگی و از کارافتادگی با استفاده از مستمری تأمین اجتماعی عنوان کرد.
وی هدف کلان دیگر این طرح را ایجاد احساس امنیت اجتماعی و امید به آینده در بین مددجویان عنوان کرد و گفت: برخی از این خانوادهها در راستای بهره مندی از مزایای بیمه تأمین اجتماعی و توانمندسازی از مزایای بازنشستگی و از کار افتادگی بهرهمند شدند.
قربانی گفت: مهمترین مزایای بیمه تامین اجتماعی برای مددجویان استفاده از مستمری بازنشستگی، از کار افتادگی و یا فوت است و به مشمولان برای بهره مندی از این مزایا 18 درصد حق بیمه تعلق می گیرد.
وی با اشاره از بازنشستگی تامین اجتماعی مددجویان با رسیدن به بازنشستگی از حداقل حقوق که در سال 92 معادل چهار میلیون و 870 هزار ریال است و هر سال افزایش می یابد بهره مند می شوند.
وی یادآور شد: مددجویان تحت پوشش برای بهره مندی از خدمات درمانی سرانه جداگانه ای پرداخت می شود که در مجموع حق بیمه به 27 درصد می رسد.
پایان پیام/
نظر شما