محمد باقرخرمشاد رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره سازمان فرهنگ و ارتباطات مجازی به خبرنگار شبستان گفت: یک شکل سازمان فرهنگ و ارتباطات مجازی این است که ما مجموعه ای از کالا ها و خدمات فرهنگی را به صورت مجازی در یک پایگاه اینترنتی به افراد معرفی می کنیم.
وی ادامه داد: کاری که در گذشته درباره معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی انجام می دادیم به این صورت بود که ما گروههایی را به برخی کشورهایی می فرستادیم تا با برگزاری برخی برنامه ها تمدن ایرانی را به مردم این کشور بشناسانند.
خرمشاد افزود: با تاسیس سازمان فرهنگ و ارتباطات مجازی در ایران آنچه که به صورت فرهنگی وجود دارد در قالب فیلم و تئاتر، انیمیشن و... را در فضای مجازی می ریزم که افراد با ارتباط برقرار کردن با سایت و پرتال ما می توانند به صورت مجازی با فرهنگ و هنر و تمدن ما آشنا شوند و آن را بشناسند.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات خاطر نشان کرد: همچنین تمام دستگاههای فرهنگی ما نیزهر چه تولید کرده اند نیز باید در این سامانه وجود داشته باشد در واقع ما باید بتوانیم ظرفیتی تولید کنیم که این اطلاعات را در این سامانه اینترنتی بریزیم و تا مخاطبان ما به راحتی با آن ارتباط برقرار کنند و بتوانند شناختی از فرهنگ و هنر و تمدن ما به دست آورند.
وی اضافه کرد: به عنوان مثال در حال حاضر ما حدود 6 هزار کتاب ترجمه ای داریم که قادریم هر 6 هزار کتاب ترجمه ای را در این سامانه بریزیم و افراد نیز می توانند با مراجعه به این سامانه با فیلم ها مجموعه ای از فیلم ، موسیقی ، میراث فرهنگی ،و... در این سامانه آشنا شوند و از آن بهرمند گردند.
خرمشاد یاد آور شد: در این سامانه حتی تمام ظرفیت ها هنری و فرهنگی در استانها ما نیز با رایزنی های که با مسولان استانها صورت گرفته است در این سامانه مجازی ریخته می شود در واقع آن تیمی که این کار بر عهده آنها گذاره شده است همه چیز را در این سامانه جمع آوری می کنند و چیزهایی را که می تواند به مخاطبان لینک می دهند تا فضایی کاملا فرهنگی از ایران امروز و دیروز را دنیا معرفی کنند.
خرمشاد تصریح کرد: در سازمان فرهنگ و ارتباطات مجازی به طور کلی هر چیزی که با فرهنگ و تمدن ایرانی مرتبط می شود را می توان یافت و این سامانه نمادی ازفرهنگ تمدن ماست که علاقه مندان به ایران در هر جایی باشند می توانند از آن طریق ایران و فرهنگ ایرانی را به راحتی جستجو کنند و بیابند مثلا وقتی که شما در کانادا زندگی می کنید می توانند سی روز یا سیصد روز از ایران را در این پایگاه داشته باشید و این همان سازمان فرهنگ و ارتباطات مجازی می شود .
وی در پایان گفت: همچنین ما ایده این را داریم که یک خبرگزاری تاسیس کنیم که در آن خبرهای جهان اسلام و اسلام در جهان به صورت اختصاصی منتشر شود، در واقع اگر سایر بخش ها نتوانند چنین آرمانی را محقق سازند ما در این زمینه اقدام می کنیم تا خبرگزاری مستقلی در این زمینه تاسیس کنیم.
پایان پیام/
نظر شما