به گزارش خبرگزاری شبستان،رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور معتقد است : توجه دولت یازدهم به تشکل های صنفی هنر یک فرصت بزرگ برای توسعه ی مدیریت هنری است ، به شرطی که این شعار موجب سوء استفاده و انحصار طلبی برخی جریانات و گرایش های هنری ویژه نشود.
حسین قنادیان رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: ملت شریف و عزیز ایران، با خلق حماسه سیاسی، بار دیگر هویت دینی و انقلابی خود را به رخ جهانیان کشیدند و این احساس مسئولیت و انجام تکلیف دین بزرگی بر دوش مسئولین جامعه نهاده است.
وی با بیان اینکه امروز همه ما در مقابل حماسه ملت مسئول و بدهکاریم افزود: همان طوری که مقام معظم رهبری همواره تاکید کردهاند، مسئله علاقهمندان به نظام در هر انتخابات، شرکت مردم در تعیین سرنوشت خود است و فروکاستن حماسه ملت در مباحث حزبی و جناحی، کمرنگ کردن هنر بزرگ مردم در خلق این تابلوی زیبا و با شکوه و پیوند آنها با نظام اسلامی است.
قنادیان با اشاره به استقبال همه نیروهای نظام از انتخاب دولت جدید اظهار داشت: اینک موقعیت ما ایجاب میکند که همدلی بیشتری را به کار گیریم و طعم مشارکت را برای مردم ایران، شیرینتر نمائیم و فارغ از هر سلیقه و مشی، به دولت منتخب برای نیل به اهداف نظام کمک کنیم.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان در ادامه با اشاره به وعدههای رئیس جمهور منتخب در زمینه فرهنگی و هنری اظهار داشت: دولت یازدهم با شعار واگذاری امور هنرمندان به هنرمندان و تشکلهای صنفی آنها روی کار آمده است و تشکلهایی چون بسیج هنرمندان اصل این وعده را به سود مجموعه هنری کشور میدانند اما باید در مقام عمل دید که با توجه به تکثر صنوف هنری و همچنین تفاوت رویه آنها، ساز و کار اجرا شدن این سیاست چه خواهد بود؟
وی افزود: هنرمندان بسیجی باید در این مرحله با تشکیل تشکلهای صنفی همسو، قدرتمند و تخصصی، بتوانند سهم هنر متعهد و ارزشگرا را در مدیریت فرهنگی کشور تثبیت کنند و بتوانند سرمایههای دولتی و حمایتهای آن را به سمت توسعه تولیدات هنر ارزش مدار جذب نمایند.
قنادیان با بیان این که دولت یازدهم میتواند برای توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی در جهان از هنر بهرههای فراوانی ببرد، تاکید کرد: ما معتقدیم که هنرمندانی که از عمق جان به نظام اسلامی و ارزشهای انقلاب اعتقاد دارند توانایی ویژهای برای تحقق این امر دارند، بنابراین دولت آینده میتواند برای تحقق هدفهای فرهنگی نظام ضمن توجه به دیپلماسی هنر، توجه شایستهای به این بخش نماید و با انتخاب عناصر متدین، انقلابی و دردمند در مصادر و مناصب فرهنگی و هنری، باعث سرعت گسترش ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی در جامعه بشری و مصونیت بیشتر در جامعه هنری شود.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان در پایان مظلومیت زدایی از فرهنگ را یکی از مطالبههای جدی جامعه از دولت آینده بر شمرده و اظهار داشت: برخی از دولتهای با این واژه به زبان اعتبارات و هزینهها سخن گفتهاند و این در حالی است که شیرازه اصلی مظلومیت فرهنگ در نظام ما، مظلومیت اعتباری و هزینهای نیست، بلکه مظلومیت گفتمانی و مدیریتی است و این چیزی است که همه ما آمادهایم برای رفع آن به یاری دولت برویم و ساز و کارهای پیشنهادی خود را در این زمینه تقدیم نمائیم.
پایان پیام/
نظر شما