به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از استان اردبیل،نادرسقاءمسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان اردبیل پیش ازظهرامروز(2تیر)دراولین جلسه شورای همیاری بانوان اعضای این دبیرخانه گفت: بانوان نقش مؤثری در کانون های مساجد ایفا می کنند.
وی افزود:رسالت مهم خواهران فعال در کانونهای مساجد، تلاش برای نهادینه کردن فرهنگ و معارف اسلامی با بهره گیری از ابزار فرهنگی هنری است.
سقاء با اشاره به هجمه های فرهنگی دشمن، بیان کرد: دشمنان قسم خورده اسلام از همان روزهای نخست شکل گیری انقلاب به دنبال ساقط کردن نظام اسلامی با بهره گیری از همه امکانات و توانمندی های خود بوده و هستند.
وی عنوان کرد: پس از شکست دشمن در جنگ تحملیلی، تحریم ها، ترور شخصیت ها و... امروز تمام تلاش خود را در عرصه جنگ نرم به کار گرفته است و نوک پیکان آن، نسل جوان ما را نشانه رفته است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان اردبیل مسجد را به عنوان بهترین پایگاه برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن معرفی کرد واظهارداشت: اجرای برنامه های فرهنگی هنری متنوع، تأثیرگذار،جذاب،جوان پسند و مورد نیاز روزجامعه در مساجد باعث جذب حداکثری جوانان به این مکان مقدس و ناکام ساختن دشمن دردستیابی به اهدافش خواهد شد.
وی با بیان اینکه بخش اعظمی از مخاطبان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان را بانوان تشکیل می دهند، خاطرنشان کرد: با راه اندازی واحد خواهران در سطح دبیرخانه این کانون ها، از این پس شاهد برگزاری منسجم و منظم برنامه های فرهنگی هنری ویژه این قشر خواهیم بود.
نادرسقاء در بخش دیگری از سخنان خود جذب جوانان و نوجوانان به مساجد را بالاترین هدف کانونهای فرهنگی وهنری مساجد دانست واعلام کرد: مقابله با تهاجم فرهنگی، احیاء نقش واقعی و تبلیغی مساجد، تلاش برای فعالیت مناسب کانونها در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری جامعه از مهمترین اهداف دبیرخانه کانونهای مساجد است.
وی به اصول وسیاستهای دبیرخانه اشاره کرد واذعان داشت: افزایش کمی و کیفی کانونهای فرهنگی و هنری در مناطق آسیبپذیر و روستاها و مناطق حاشیه شهر، توسعه کمی و کیفی کانونها ازمرحله شهر به شهرستان، برونسپاری فعالیتهای قابل واگذاری ازسطح دبیرخانه به کانونهای تخصصی از سیاستهای دبیرخانه است.
این مسئول ادامه داد: یکی ازمهم ترین برنامههای ما درسال جاری افزایش کانونهای تخصصی بانوان است که امیدواریم بتوانیم کانونهای بانوان را درسطح استان افزایش داده و مساجد را به کانون فرهنگی تخصصی بانوان مجهز کنیم.
وی توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی وحکایت از نشریات تجربی را ازدیگر برنامه های این دبیرخانه برشمرد واضافه کرد : ترغیب کانونها به حضور در فضای مجازی و تأسیس خانههای دیجیتال در راستای سالمسازی و ایجاد فضای پاک در فضای مجازی از مهمترین برنامههای ما است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان اردبیل درپایان سخنان خودتصریح کرد: طبق سال گذشته که توانستیم کتابداران بخشی از کانون های مساجد استان اردبیل را بیمه کنیم، بیمه کتابداران کانون های مساجد هم از برنامههای سال جاری این دبیرخانه است.
درادامه این جلسه فیناغلامی مسئول واحد خواهران دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان اردبیل هم به نقش بانوان درمسجد،فعالیتهای تبلیغی وخنثی سازی هجمه های فرهنگی دشمنان اشاره کرد و ابراز داشت: خواهران عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد باید با مخاطبشناسی، پیام رسانی ونیازسنجی، پیام دین را تبلیغ کنند.
وی با تأکیدبرتوجه به بینش سیاسی و دینی در بین خواهران فعال در کانون های مساجد،متذکرشد: بررسی دقیق و هوشمندانه مسائل روز، دشمن شناسی، تحلیل حوادث وآشنایی با تکالیف دینی وسیاسی،رسالت دیگرمسئولان واحد خواهران کانون هاست.
غلامی اضافه کرد: بانوان در نظام اسلامی به عنوان مقاوم ترین پایگاه در برابر تهاجمات فرهنگی بیگانگان به شمارمی آیند و با تأثیر عمیق تربیتی که در خانه دارند توانستهاند بسیاری از خانوادهها را از گزند تهاجم فرهنگ بیگانه مصون نگه دارند.
وی یادآورشد: زنان جامعه ما باید با پرورش فرزندان پاکدامن، توطئههای دشمنان را خنثی کرده و نسل انقلاب را به سلامت حفظ کنند،چرا که آنان دژ محکم عفت و عصمت هستند.
مسئول واحد خواهران دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان اردبیل در پایان سخنان خودشناسایی استعدادهای خواهران و زمینه سازی برای رشد این استعدادها، گسترش زمینه مشارکت بانوان در فعالیت های فرهنگی وهنری، تلاش برای جذب خواهران نوجوان وجوان به کانون ومسجد و زمینه سازی درجهت معرفی مبانی ، اصول ، آداب ومعیارهای اخلاق و تربیت اسلامی به نسل جوان و نوجوان را از اهداف راه اندازی واحد خواهران دردبیرخانه کانون های مساجد دانست.
پایان پیام/
نظر شما