استفاده از فضای مجازی و رسانه در تبلیغات دینی ضروری است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل با بیان اینکه استفاده از فضای مجازی و رسانه در تبلیغات دینی ضروری است، گفت: استفاده از سایت ها، وبلاگ ها می تواند در ترویج آموزه های دینی نقش بسزایی داشته باشد.

حجت الاسلام مهدی ستوده مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل به مناسبت یکم تیر ماه سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی و روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی، اظهار داشت: از جمله ضعف های تبلیغات دینی بی توجهی به ابزارهای روز است.


وی افزود: علاوه بر این عدم تطابق آموزه ها با نیاز مخاطبان، بی توجهی رسانه های مجازی، نداشتن جبهه فرهنگی و عدم استفاده از هنر و شیوه های هنری در امر اطلاع رسانی دینی موجب شده است، تبلیغات دینی با خلا آموزشی مواجه شود.


ستوده با تاکید بر سه شیوه تبلیغی چهره به چهره، مکتوب و استفاده از فضای مجازی، ادامه داد: دستگاه های فرهنگی و مبلغان باید به شیوه سوم توجه ویژه داشته باشند چراکه رسالت انبیا تنها محدود به گروه های سنی خاصی نبوده و برای تمامی اقشار جامعه ارائه برنامه کرده است و در عین حال توجه دین اسلام به جوانان و هدایت دینی گروه های سنی جوان بیش از سایر اقشار جامعه بوده است.


مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل با تاکید به اهمیت پاسخگویی به نیازهای دینی جوانان اضافه کرد: در صورتی که نیازهای دینی جوانان پاسخ داده نشود، شبهات دشمنان زمینه جدایی از دین را تشدید خواهد کرد.


حجت الاسلام ستوده در خصوص برنامه های تبلیغی متذکر شد: به منظور پاسخگویی به نیازهای دینی گروه های سنی جوان، برگزاری گفتمان های دینی به صورت ویژه در سطح استان به اجرا در می آید.


مدیر کل تبلیغات اسلامی استان وی با یادآوری اجرای دو هزار و 500 گفتمان دینی در مدارس اردبیل طی سال گذشته اضافه کرد: نزدیک به 150 مبلغ و مبلغه در برگزاری این برنامه مشارکت داشته اند.


وی با بیان اینکه از 15 اردیبهشت ماه تا 25 خرداد ماه سال جاری نیز نزدیک به 200 گفتمان در مدارس و دانشگاه های استان برگزار شده استف اضافه کرد: علاوه بر این تا پایان سال جاری برگزاری دو هزار گفتمان دیگر در برنامه های تربیتی این دستگاه اجرایی در نظر گرفته شده است.


حجت الاسلام ستوده در خصوص نحوه ارزیابی و بررسی خروجی برنامه های تبلیغی از جمله گفتمان دینی و سنجش نظرات مشارکت کنندگان، خاطر نشان کرد: برنامه های تبلیغی در دو قالب نظر سنجی عمومی و مطالعات پژوهشی مورد ارزیابی قرار می گیرد.


این مسئول با بیان اینکه یکی از نتایج ارزیابی خروجی بیانگر تمایل مشارکت کنندگان به استمرار برنامه ها است که به دلیل محدودیت اعتباری عملا قابل اجرا نیست، ابراز داشت: از دیگر خروجی های برنامه های ارزیابی ضرورت تقویت همسویی دستگاه های فرهنگی استان در راستای برنامه های تربیت دینی است.


حجت الاسلام ستوده با بیان اینکه در حال حاضر دستگاه های تربیتی به ویژه دانشگاه و آموزش و پرورش در برگزاری گفتمان های دینی نهایت همکاری را دارند، ادامه داد: در عین حال برخی دستگاه ها نیز با وجود سرفصل های مسئولیتی به موضوع تبلیغ دینی ورود پیدا نمی کنند.


مدیر کل تبلیغات اسلامی استان در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه تبلیغات اسلامی سازمانی مردم نهاد است که در برنامه های راهبردی آن به مدیریت تعاملی تاکید ویژه ای شده است، گفت: به همین دلیل فعالیت های این دستگاه اجرایی در صورت تبادل نظرات و عقاید می تواند به شکل ارزنده تری به نتایج تربیتی خود دست یابد.


پایان پیام/

کد خبر 266308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha