علی سهندی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به خبرنگار شبستان، گفت: قبل از سال 84 تعداد اندکی کانون در سطح استان زنجان فعالیت می کرد اما در سالهای اخیر این تعداد به بیش از 220 کانون رسیده است.
وی با اشاره به جایگاه و اهمیت ویژه کانونهای مساجد در سطح جامعه افزود: توجه به مقوله فرهنگ دینی این ضرورت را ایجاد می کند که کانونهای فرهنگی هنری در جوار مساجد ایجاد شود.
این مقام مسئول، با اشاره به اینکه مسجد همواره در طول تاریخ پایگاهی برای تربیت و رشد انسانها بوده است، بیان کرد: با توجه به اینکه جامعه ما جامعهای جوان است بنابراین این کانونها می توانند برای جوانان بسیار سازنده و مفید باشند.
وی فلسفه وجودی ایجاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد را مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن دانست و ادامه داد: با وجود چنین مراکزی می توان جوانان جامعه را در برابر ترفندها و تهاجمات فرهنگی دشمن بیمه کرد.
این مقام مسئول، با بیان اینکه نقش کانونهای مساجد در پیشبرد اهداف دینی فرهنگی نظام اسلامی و مقابله با هجمه فرهنگی دشمن بسیار تاثیرگذار است، اظهار کرد: مسئولان باید بیش از پیش از کانونهای فرهنگی هنری مساجد که نماد بارز مدیریت بسیجی و اسلامی هستند، حمایت کنند.
وی اظهار داشت: کانونهای فرهنگی، هنری مساجد استان زنجان تشکلی پویا، فعال و سازمان یافته با پشتوانه فکری بالا به شمار می روند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد اشاره کرد و بیان داشت: غنی سازی بهینه اوقات فراغت یک شاخص مناسب برای ارتقای سلامت جسمی و روانی و استحکام ساختار تربیتی جامعه است.
وی تأکید کرد: بهره برداری شایسته از اوقات فراغت، جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی، شکوفایی استعدادها، خلاقیت و توسعه فکری رهنمون می کند.
سهندی تصریح کرد: اوقات فراغت فرصتی مغتنم به منظور فراهم آوردن بستری مناسب برای جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به برنامه های کانون های فرهنگی مساجد بوده که این امر با برنامه ریزی جامع و دقیق، استفاده از تمام ظرفیت ها، تنوع بخشی به فعالیت ها و برنامه ها و اهتمام نسبت به اجرای فعالیت های شادی آفرین و نشاط آور در پرتو آموزه های دینی محقق می شود.
پایان پیام/
نظر شما