همکاری مدیران مدارس برای ریشه کنی بیسوادی در گیلان الزامی است

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان با تاکید بر اهمیت ریشه کنی بیسوادی در استان، همکاری همه جانبه مدیران مدارس در مناطق و شهرستان‌ها را برای ریشه کنی بیسوادی امری الزامی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمد امیری، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان در تبیین برنامه‌های سوادآموزی سال 92 در جمع مدیران مدارس آموزش و پرورش ناحیه دو رشت با بیان اینکه امید نهضت سوادآموزی برای ریشه کنی بیسوادی به آموزش و پرورش و مدیران مدارس است، گفت: مدیران مدارس بایستی ثبت اطلاعات دقیق اولیاء دانش آموزان را در سامانه سناد انجام دهند.

 

وی افزود: همچنین مدیران بایستی لیست اسامی و مشخصات بیسوادان زیر 50 سال را به واحد سوادآموزی تحویل داده و پیگیر ثبت نام و آموزش آنها باشند.
 

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه مدیر هر مدرسه باید اسامی بیسوادان را از اداره آموزش و پرورش مربوطه دریافت، شناسایی و نسبت به ثبت نام آنها اقدام کند، اظهار کرد: مدیران مدارس موظف هستند تا سوابق تحصیلی و امتحانات سوادآموزان را همانند دانش آموزان برای همیشه در مدرسه بایگانی کنند.

 

وی ادامه داد: مدیران واحدهای آموزشی برگزاری آزمون، تصحیح اوراق امتحانی و حفظ سلامت نتایج امتحانات سوادآموزی را بر عهده دارند.


امیری با اشاره به اینکه اولویت ثبت نام با دوره سوادآموزی بوده و ثبت نام بالاتر از سهمیه در نظر گرفته شده اشکالی ندارد، تصریح کرد: اگر پس از ارزیابی، آموزش دهندگان در امر آموزش کلاس و ارتقاء قبولی موفق نباشند از واگذاری کلاس مجدد به آنان بایستی خودداری شود.

 
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان یادآور شد: مدیران مدارس غیرانتفاعی در جذب سوادآموز و جذب آموزش دهندگان آزاد هیچ محدویتی ندارد بلکه نسبت به سایر موسسات حقوقی ترجیح می‌دهیم که کارسوادآموزی در مدارس غیردولتی شود.


وی با اشاره به همکاری سایر دستگاه‌ها برای ریشه کنی بیسوادی اظهار کرد: طبق مصوبه هیات دولت در سال 90 تمامی دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری موظفند همکاری لازم را با نهضت سوادآموزی در امر ریشه کنی بیسوادی داشته باشند.


امیری خاطر نشان کرد: طبق بخشنامه 12 بندی وزیر آموزش و پرورش در اردیبهشت امسال مسئولیت ریشه کنی بیسوادی در استان‌ها با روسای آموزش و پرورش است بنابراین برنامه ریزی برای ریشه کنی بیسوادی در گروه سنی 10 تا 49 سال تا پایان برنامه پنجم سال 94 باید در اولویت قرار گیرد.


وی اضافه کرد: بر اساس این بخشنامه گروه بهبود کیفیت سوادآموزی، شورای معاونان ادارات آموزش و پرورش مسئولیت توجیه برنامه ریزی و نظارت را بر عهده دارند.
 

امیری افزود: همچنین بر اساس بخشنامه وزیر آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی سوادآموزی و تهیه امکانات تجهیزات مورد نیاز بر عهده روسای آموزش و پرورش و مدیران مدارس است.


وی یادآور شد: در این بخشنامه تاکید شده که انسداد ورودی بیسوادی در دو بخش اولا در گروه سنی شش تا 11 ساله ها نباید بدون ثبت نام باقی بماند ثانیا اجازه ترک تحصیل در این گروه سنی داده نشود.

 

پایان پیام/

کد خبر 266205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha