حجت الاسلام حسن صنعتکارفر، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کاشان امروز در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: آیین معنوی غبارروبی مساجد سنت حسنهای است که همه ساله در دهه تکریم مساجد همزمان با دهه آخر ماه شعبان المعظم انجام می شود.
وی افزود: اجرای این آیین غبارروبی در کاشان نیز در راستای بهداشت، نظافت، آراستگی و عطرافشانی مساجد برای پذیرایی از میهمانان خدا در رمضان المبارک ماه بندگی و طاعت و عبادت توسط نمازگزاران، اعضای هیات امنای مساجد و هیات های مذهبی مساجد این شهرستان انجام می شود.
حجت الاسلام و المسلمین صنعتکارفر با اشاره به همکاری دیگر نهادها و اداره ها اعم از شهرداری، اداره اوقاف و امور خیریه، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با اداره تبلیغات اسلامی کاشان در اجرای آیین غبارروبی مساجد این شهرستان افزود: هر یک از این نهادها و بر اساس برنامه ریزی انجام شده با توجه به حیطه کاری و عرصه خدمات رسانی خود کارهای نظافت و امور بهداشتی مساجد را انجام می دهند.
وی، اهدای قرآن، مفاتیح و نهجالبلاغه، فضاسازی معنوی، آراستگی سیمای بصری محوطه اطراف مساجد و نظافت و شستشوی سرویسهای بهداشتی مساجد را از جمله فعالیتهای آیین غبارروبی در دهه تکریم مساجد برشمرد.
به گفته وی، برگزاری گردهماییهایی با ائمه جماعات مساجد در منطقه، برقراری ارتباط و تعاملات لازم برای آمادهسازی مساجد و برگزاری هر چه با شکوهتر مراسم معنوی و پرفضیلت ماه مبارک رمضان از دیگر اقدامات در دهه تکریم مساجد است.
کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کاشان در ادامه تصریح کرد: از 400 مسجد کاشان 300 مسجد در طول سال فعال و شاهد حضور پرشور نمازگزاران و شهروندان مذهبی، مکتبی و ولایت مدار این شهرستان است.
حجت الاسلام صنعتکارفر اظهار داشت: ایجاد فضای آراسته،شاداب و باطراوت در مساجد به عنوان خانه های میهمانی خدا بویژه در رمضان المبارک ماه رحمت و برکت الهی به تمامی بندگانش بر روی زمین و فرصتی برای حضور در یک میهمانی پرنور و معنویت گامی در راستای جذب نسل جوان و هدایت آنها به امور معنوی تاثیرگذار و سازنده است.
وی در پایان جذب جوانان به فضاهای اجتماعی با کارکردهای فرهنگی معنوی را تاکید کرد و گفت: استفاده و بهره برداری از این ظرفیت موثر و هدایت بخش مساجد به عنوان یکی از محل های تجمع و حضور اقشار متنوع و سنین مختلف ضروری است.
پایان پیام/
نظر شما