به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این آیین که عصر پنج شنبه در تالار وحدت تهران برگزار شد علاوه بر وزیر ارشاد و جمعی از مسوولان فرهنگی و هنری، برگزیدگان این جشنواره نیز حضور داشتند.
این جشنواره در 15 بخش مختلف برگزار شده است در این آیین هفت بخش تجسمی، موسیقی، نمایش، رسانه، قرآنی، سینما و ادبیات زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا شده است.
دبیر جشنواره گفت: جوانان فعال و با استعدادی که در این جشنواره مورد تجلیل قرار می گیرند در رده سنی 14 تا 29 قرار دارند. این جشنواره برای شناسایی استعدادها و توانمندی های نخبگان جوان در هفت رشته مختلف برگزار می شود. اختتامیه 8 رشته دیگر توسط سازمان ها و ارگان های مرتبط دیگر برپا خواهد شد.
"محمد دشت گلی" درباره نحوه انتخاب برگزیدگان در بخش نمایش گفت: بعد از اعلام فراخوان و ارایه آثار مختلف توسط جوانان به دبیرخانه جشنواره در بخش نمایش، آثار مختلفی در گرایش های متفاوت تئاتر خیابانی، نمایشنامه نویسی، بازیگری، کارگردانی و... داوران جشنواره بر اساس سوابق و رزومه کاری که این افراد ارایه داده بودند برگزیدگانی را در رشته های مختلف انتخاب کردند.
وی خاطرنشان کرد که حسین مسافر آستانه، مسعود دلخواه، محمدباقر قهرمانی و یدالله وفاداری داوران بخش نمایشی جشنواره بودند.
به گفته دشتگلی جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) به منظور شناسایی، معرفی الگوها و تجلیل از جوانان برتـر با هدف زمینـهسازی بـرای توسعه ارزشهای متعالی و روحیـه فداکاری و ایثار، خلاقیت، افزایش نشاط اجتماعی و امید به آینده، تقویت ایمان، روحیه خودباوری و اعتماد به نفس ملی، ایجاد زمینههای مشارکت در عرصههای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و علمی، حمایت از فعالیتهای هویتآفرین، تقویت روحیه تحقیق، ابداع و ابتکار، الگوسازی منـاسب، شناسـایی و ارزشنهادن به اندیشههای سازنده جوانان ایـران اسلامی برگزار شد.
دبیر پنجمین جشنواره فرهنگی و هنری حضرت علیاکبر(ع) یادآور شد: نخستین دوره این جشنوار سال 86 برگزار شد و به ترتیب سال 87 و 89 شاهد برگزاری دومین و سومین دوره این جشنواره بودیم که برگزارکننده آن سازمان ملی جوانان بود.
وی ادامه داد: با وقفهای از سال 91 این جشنواره به همت وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و امسال در پنجمین دوره این جشنواره که با هدف بررسی دستاوردهای جوانان در زمینههای فرهنگی و هنری، علمی، اجتماعی و اقتصادی شاهد برگزاری آن هستیم.
دبیر پنجمین جشنواره فرهنگی و هنری حضرت علیاکبر(ع) اظهار داشت: بیش از 2 هزار اثر در بخشهای گوناگون هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، ادبیات، موسیقی، رسانه، فعالیتهای قرآنی و فیلم را از 660 هنرمند متقاضی به انجام رساندهاند و در هر بخش 5 هنرمند برگزیده شده اند که مورد تقدیر قرار می گیرند.
دشتگلی در پایان گفت: توجه به جوانان به عنوان ذخایر اصلی و امیدهای آینده انقلاب اسلامی و کشف استعدادهای گوناگون آنها در زمینههای مختلف از جمله اهداف کلان برگزاری این جشنواره است که هر ساله همزمان با زادروز حضرت علیاکبر(ع) ویژه مقطع سنی 14 تا 29 سال برگزار میشود.
درادامه مراسم با حضور وزیر ارشاد از 31 نفر در حوزههای مختلف جشنواره فرهنگی و هنری حضرت علیاکبر(ع) تجلیل به عمل آمد.
اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال خواهد شد ادامه دارد.
پایان پیام/
نظر شما