علی داننده با اعلام این مطلب به اهمیت و جایگاه سازنده پژوهش اشاره کرد و به خبرنگار شبستان گفت: پیشرفتهای عظیم و موفقیتهای جوامع بشری در تمام حوزههای علمی، فرهنگی و صنعتی در سایه تحقیقات پژوهشگران، اندیشمندان و فرهیختگانی تحقق یافته که فارغ از دغدغههای زندگی روزمره، فداکارانه و با کمترین انتظار در راه تعالی بشر گام برمیدارند.
وی افزود: عرصه پژوهش، عرصه تعمق و تفکر در پدیدههای علمی، فرهنگی و اجتماعی و همچنین حضور آگاهانه و هوشیارانه در بستر زندگی است.
داننده تاکید کرد: هر اندازه به مسئله پژوهش و تحقیقات فرهنگی توجه بیشتری شود، توسعه کشور در تمام ابعاد آن و تولید علم و اندیشه که بر مبنای تحقیق استوار است، به همان اندازه بیشتر می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هدف از برگزاری این آیین را تشویق پژوهشگران و اندیشمندان به تحقیق در ابعاد مختلف فرهنگ و مسایل آن در جامعه و اعتلای فرهنگ و ارزشهای جامعه اسلامی ایران عنوان کرد.
داننده تصریح کرد: پس از ارسال فراخوان 83 اثر پژوهشی در حوزه های فرهنگ عمومی، فرهنگ و رسانه های جمعی، فرهنگ و عفاف و حجاب، فرهنگ و دفاع مقدس، فرهنگ و جغرافیای فرهنگی استان و فرهنگ و ادبیات به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی هیات داوران یک اثر برتر در هر حوزه معرفی می شوند.
وی، خلاقیت و نوآوری را از شاخص های اصلی انتخاب پژوهش های برتر حوزه فرهنگ و هنر عنوان کرد و گفت: دوازدهمین دوره معرفی پژوهشها و پایاننامههای برتر فرهنگی، هنری، ادبی و اجتماعی در راستای تجلیل و قدردانی از پژوهشگران و اندیشمندانی که در زمینههای مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی در استان فعالیت دارند، 23 اسفند در تالار خاقانی خانه فرهنگ تبریز برگزار میشود.
داننده اضافه کرد: دانشگاهها، مراکز پژوهشی، اندیشمندان و محققان با آثار پژوهشی، پایاننامه دکترا و کارشناسی ارشد حول محورهای فرهنگی اجتماعی، فرهنگی ادبی، فرهنگی هنری، فرهنگی دینی و قرآنی، فرهنگ و مردم، فرهنگ و رسانههای محلی و تاریخ و جغرافیای فرهنگی استان آذربایجان شرقی در این همایش شرکت کردند.
پایان پیام/
نظر شما