12 دستگاه فرهنگی گیلان عضو کمیته پیشگیری از مواد مخدر هستند

رئیس کمیته پیشگیری از مواد مخدر استان گیلان گفت: در جلساتی که با حضور نماینده 12 دستگاه فرهنگی استان برگزار می شود راهکارهای مبارزه و پیشگیری از مواد مخدر بررسی می شود.

دکتر سعید سادات منصوری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: کمیته پیشگیری از مواد مخدر استان گیلان به عنوان یکی از کمیته های چهارگانه مبارزه با مواد مخدر در استان گیلان فعالیت می کند.

 

وی با اشاره به فعالیت های کمیته پیشگیری از مواد مخدر استان گیلان، اظهار کرد: دستگاه های مختلف فرهنگی که در این کمیته عضویت دارند فعالیت های خود را مطابق با سند جامع پیشگیری از مواد مخدر که در سطح کشور تنظیم شده اجرایی می کنند.

 

رئیس کمیته پیشگیری از مواد مخدر استان گیلان ادامه داد: در سند جامع پیشگیری از مواد مخدر پیش بینی شده است طی پنج سال یعنی از سال 1389 تا سال 1393 تمام استان ها باید 40 درصد اقشار مختلف مردم را تحت آموزش های پیشگیری از اعتیاد استاندارد قرار دهند.

 

100 درصد مدارس ابتدایی و راهنمایی استان تحت پوشش طرح مهارت های زندگی 

 

دکتر سادات منصوری با اشاره به اینکه 12 دستگاه فرهنگی گیلان از جمله آموزش و پروش، نیروی انتظامی، صدا و سیما شهرداری و غیره عضو کمیته پیشگیری از مواد مخدر استان هستند، افزود: معمولا در جلسات مختلفی که با حضور نماینده دستگاه های مختلف برگزار می شود راهکارهای پبشگیری و مبارزه با مواد مخدر بررسی می شود.

 

وی تصریح کرد: کمیته پیشگیری از مواد مخدر گیلان در بعضی از طرح های پیشنهادی از سوی کشور از دیگر استان ها بسیار جلوتر و موفق تر عمل کرده است.

 

رئیس کمیته پیشگیری از مواد مخدر استان گیلان اضافه کرد: به طور مثال در برنامه آموزش و مهارت های زندگی این کمیته عملکرد بسیار مناسبی از خود نشان داده به گونه ای که هم اکنون 100 درصد مدارس ابتدایی و راهنمایی تحت پوشش این طرح قرار دارند.

 

300 مرکز دارای مجوز ترک اعتیاد در استان گیلان فعالیت می کنند

 

دکتر سادات منصوری سپس با اشاره به برنامه های روز جهانی مبارزه با مواد مخدر در سال جاری، گفت: راهپیمایی خانوادگی برگزاری نمایشگاه و انجام مشاوره در حاشیه این راهپیمایی و نیز پخش بروشور و لوازم آموزشی و برگزاری مسابقات از جمله این برنامه هاست.

 

رئیس کمیته پیشگیری از مواد مخدر استان گیلان سپس با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی مطبوعاتی در زمینه آشنایی خانواده ها با خطرات و نحوه پیشگیری از آسیب های مواد مخدر، افزود: امروز مواد مخدر تحت اسامی اغوا کننده همچون قرص های لاغری، آدامس و پاستیل عرضه می شود که متاسفانه خانواده ها از آن مطلع نیستند.

 

دکتر سادات منصوری در پایان با بیان اینکه هم اکنون 300 مرکز دارای مجوز ترک اعتیاد در استان گیلان در حال فعالیت و ارائه خدمات هستند، تاکید کرد: مردم مهمترین کسانی هستند که می توانند با مسئولان جهت ریشه کن کردن آسیب های مواد مخدر همکاری کنند.

 


 

پایان پیام/

کد خبر 265306

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha