معرفت‌زایی و ایمان لازمه ترویج فرهنگ قرآنی است

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به سازوکار ترویج فرهنگ قرآنی در سطح عمومی کشور گفت: برای اینکه مروج فرهنگ قرآنی شویم نیازمند معرفت‌زایی و ایمان در تمام امور هستیم.

به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام حمید محمدی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست هم‌اندیشی نخبگان و اساتید قرآنی کشور با اشاره به لزوم بهره‌مندی اخلاص فی سبیل الله در انجام تمام امور گفت: حقیقتا انجام کار مخلصانه راحت‌تر و سهل‌الوصول‌تر از کار ناخالصانه بوده و فهم عموم از نیازهای پیش‌رو مهم‌ترین نکته در رسیدن به اهداف مدنظر بوده است و گاهی اخلاص در کار بدون آشنایی با نیازهای پیش‌رو اعمال را حذف و نابود می‌کند. همچنین اخلاص در عمل به علاوه اراده و مقداری آگاهی بسیار راهگشا خواهد بود زیرا آگاهی کم به دلیل احاطه ذهنی می‌تواند بسیار مفید شود. همچنین باید راه انتقال مفاهمیم را به خوبی شناخت و حرف خوب را آن‌طور که صحیح است، بیان کرد.

 

وی افزود: برای ترویج فرهنگ قرآنی در سطح عموم کشور نیازمند معرفت‌زایی و ایمان هستیم و سه ضلع ایمان، رفتار، حقیقت و عمل قرآنی لازمه آغاز هر فعالیت قرآنی است. همچنین برای تربیت نیروهای متعهد قرآنی نباید از این نکته غافل شویم که عملیات واحد تعلیم و تربیت در کنار هم واقع می‌شوند. متأسفانه خروجی‌ها و فارغ‌التحصیلان حوزه قرآنی کشور مضحک به نظر می‌آیند زیرا تعادلی در سه ضلع ایمان، رفتار و حقیقت قرآنی آنان وجود ندارد. همچنین برای ارایه آموزه‌های قرآنی باید اقتضائات سال‌های آینده و نیازهای روز جوانان را در نظر بگیریم و اگر جوانی پناهنده به قرآن و اهل بیت (ع) شود تا آخر این آموزه‌ها موثر واقع خواهد شد.

 

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به مهم‌ترین اهداف برگزاری بیست و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن در آستانه ماه مبارک رمضان تصریح کرد: نمایشگاه قرآن امسال با هدف ترویج همه‌جانبه فرهنگ‌سازی قرآنی پا به عرصه می‌گذارد و از لحاظ محتوایی نسبت به ادوار گذشته با قدرت بیشتری کار خود را آغاز می‌ کند.

وی با اشاره به نقش و جایگاه دانشگاهیان و حوزویان در ترویج فرهنگ قرآنی در کشور خاطرنشان کرد: جایگاه دانشگاهیان و حوزویان در احیای ترویج قرآنی بسیار بالا بوده و اگر دانشجویی قرآن‌آرمان تربیت شود تا آخر عمر خود بیمه می‌شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 264846

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha