به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام مجتبی ملکی امروز (26 خرداد) در نشست ظرفیتها و توانمندیهای حوزههای علمیه و مراکز حوزوی در عرصه آموزش و منابع انسانی در دبیرخانه ستاد همکاریهای وزارت آموزش و پرورش و حوزههای علمیه گفت: باید از همه ظرفیتها برای تعامل هر چه بیشتر میان آموزش و پرورش و حوزههای علمیه بکوشیم و همه در این راستا وظیفه دارند.
وی عنوان داشت: دانشگاه فرهنگیان و مرکز آموزش نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش دو ارگان مهمی هستند که می توانند همکاری خوبی برای حوزههای علمیه در تامین اساتید و مربیان داشته باشند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش به انجمنهای علمی حوزه علمیه اشاره کرد و گفت: این انجمن هم یکی از ظرفیت های عظیم حوزههای علمیه است که باید از آن استفاده کرد.
حجتالاسلام ملکی یکی از موضوعات مهم در کتب درسی را تنوع در تولیدات درسی توسط حوزه علمیه عنوان کرد و بیان داشت: باید ظرفیت ها را چنان افزایش دهیم که آموزش و پرورش بتواند از میان تولیدات مختلف دست به انتخاب بزند و این وظیفه حوزهها است که باید آموزش و پرورش را یاری کنند.
آماده هرگونه همکاری با آموزش و پرورش هستیم
مسئول انجمنهای علمی حوزههای علمیه هم در این مراسم گفت: انجمن های علمی بیش از 10 سال است که فعالیت خود را آغاز کرده اند و اکنون 16 انجمن با 3 هزار نفر نیروی نخبه حوزوی مشغول به کار هستند.
حجتالاسلام مهاجرنیا ابراز داشت: این انجمن آماده تدوین متون و محتوای درسی است و تمام دانش آموختگان حوزوی که در حوزه تعلیم و تربیت متخصص هستند در این انجمن ها عضویت دارند و میتوان از توان آنها استفاده کرد.
وی گفت: تدوین متون درسی جزو توانایی های انجمن های علمی حوزه است و و پژوهشگران این مرکز آماده هر گونه همکاری هستند.
پایان پیام/
نظر شما