به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام سید مهدی حسینی امروز (26 خرداد) در نشست ظرفیتها و توانمندیهای حوزههای علمیه و مراکز حوزوی در عرصه آموزش و منابع انسانی در دبیرخانه ستاد همکاریهای وزارت آموزش و پرورش و حوزههای علمیه گفت: یکی از مسائل مهم که نباید مورد فراموشی باشد، کمک روحانیون و حوزویان به آموزش و پرورش است تا به عنوان کارشناسان دینی به آموزش و پرورش کمک کنند.
وی بیان داشت: حوزه باید در تربیت نیروهای آموزش و پروش تلاش کند تا بتوانیم در آموزش و پرورش نیروهایی متدین و انقلابی را تربیت کرده تا دانشآموزان مومن را تربیت کنند.
حجتالاسلام حسینی تاکید کرد: حوزه این آمادگی را دارد که نیروهای مورد نیاز برای آموزش دروس دینی در مدارس را تامین کند و بر همین اساس تلاش داشته باشد.
وی تاکید کرد: اما نکته قابل توجه این است که باید تضمینی برای جذب این افراد در آموزش و پرورش وجود داشته باشد تا کارها بدون ارزش نباشد.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران با اشاره به برگزاری دورههای تکمیلی آموزشی گفت: قرار است دورههای تکمیلی به منظور ورود معلمان به حوزه های علمیه برای معلمان برگزار شود و دوره های رسمی این طرح به صورت حضوری و مجازی برگزار می شوند و دوره های پودمانی نیز وجود خواهند داشت.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به فعالیت دانشگاه فرهنگیان گفت: تامین اساتید دانشگاه فرهنگیان امری ضروری و مهم است و تشکیل این دانشگاه نقطه عطفی در بحث آموزش و پرورش کشور خواهد بود.
وی با اشاره به بهره گیری آموزش و پرورش از نیروهای خانم و آقا گفت: حوزه های علمیه برادران و خواهران می توانند اساتید و مربیان این مراکز را تامین کنند و باید از ظرفیت دانشگاه به صورت جدی استفاده شود.
پایان پیام/
نظر شما