به گزارش خبرگزاری شبستان، در این نشست که مدیران و نمایندگان مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، جامعه المصطفی، دفتر تبلیغات اسلامی و برخی دیگر از مراکز حوزوی در آن حضور داشتند، چگونگی تنظیم اساسنامه شورای تقریب مراکز حوزوی و همچنین ظرفیت های تقریبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین حجج اسلام مختاری، رییس پژوهشگاه مطالعات تقریبی، نجف لک زایی، معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام، رضا نژاد، رئیس پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه بینالمللی المصطفی نظرات خود را مطرح و تبیین کردند.
حجت الاسلام مختاری در این رابطه به ظرفیت های امروز دنیای معاصر و همچنین نقش تحولات روز جهان در برنامه ریزی تبلیغی در عرصه بین الملل اشاره کرد و در ادامه، حجت الاسلام لک زایی با اشاره به برنامه ها و اهداف مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام در حوزه تقریب، گفت: قطعا اگر بخواهیم فرهنگ ناب اهل بیت علیهم السلام در دنیا منتشر شود باید آن را با رویکرد تقریبی مطرح کنیم؛ یکی دیگر از ویژگی های تقریب نیز جلوگیری از شیعه کشی در سراسر جهان است که باید با حضور علما و بزرگان فرق اسلامی نشست هایی در سراسر جهان برگزار شود.
حجت الاسلام رضانژاد نیز در این نشست با اشاره به برگزاری نشست جهانی با محوریت «مساله تکفیر» به همت حضرات آیات سبحانی و مکارم شیرازی، تصریح کرد: باید از ظرفیت های عظیم این همایش استفاده و در راستای آن با انجام کارهای فرهنگی و رایزنی ها در خصوص نحوه تعامل با فرق مختلف برای جلوگیری از صدور احکام تکفیری بر علیه شیعیان استفاده کرد.
در این نشست همچنین هر یک از حاضران نقطه نظرات خود پیرامون چگونگی فعالیت نهادهای بزرگ حوزوی برای توسعه و ترویج فرهنگ شیعی را ارائه کردند.
پایان پیام/
نظر شما