به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سید مجتبی مکبری مشاور حقوقی دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی وهنری مساجد کشور (19 اسفند) در همایش تجلیل از فعالان کانون های فرهنگی و هنری مساجد لرستان گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه تعداد کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور به بیش از 22 هزار کانون ارتقای می یابند.
وی، با بیان اینکه هم اکنون 10 هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر کشور فعال شده اند افزود: این آمار تا پایان برنامه پنجم توسعه به بیش از 22 هزار کانون فرهنگی وهنری افزایش می یابند.
مکبری، با اشاره به تدوین لایحه برنامه پنجم توسعه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری ایران، افزود: در بند پنجم ماده 5، یک بند اضافه شده است که در پایان برنامه توسعه پنجم، کانون های مساجد باید در 25 درصد مساجد کشور مستقر شوند.
مشاور حقوقی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، در ادامه با اشاره به فعالیت های کانون های فرهنگی وهنری مساجد کشور، اذعان داشت: امروز کانون های مساجد به صورت تهدیدی برای دشمن و فرصتی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی پدید آمده است.
وی با اشا ره به ویژگی هاب کانون های مساجد که باعث هراس دشمنان شده است بیان داشت: استقرار در مقدس ترین مکان وفعالیت زیر نظر ائمه جماعت، جوان محوری ودشمن شناسی کانون های فرهنگی و هنری مساجد باعت هراس دشمنان از این کانون ها شده است.
مکبری تلاقی دولت با مردم را از دیگر ویژگی های کانون های فرهنگی و هنری مساجد برشمرد و اظهار داشت: کانون های مساجد نقطه تلاقی دولت و مردم را به بهترین شکل ارائه می دهد بدین ترتیب که بودجه دولتی را مستقیم به پتانسیل و نیروی فرهنگی تبدیل می کند.
وی در ادامه گفت: هم اکنون بیش از 200 مرکز مهد کودک قرآنی با بیش از 40 هزار نوآموز قرآنی در سراسر کشور توسط ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد راه اندازی شده است.
مشاور حقوقی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، در ادامه با اشاره به راه اندزای 372 خانه قرآن در سراسر کشور گفت: این مراکز در راستای یک پارچه سازی فعالیت های قرآنی راه اندازی شده اند.
وی از اجرای طرح تلاوت نور در مساجد کشور خبرداد و گفت: این طرح در بیش از 20 هزار مسجد کشور در حال اجراء است.
مکبری با بیان اینکه هفت هزار و 800 باب کتابخانه در مساجد سراسر کشور راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد دوهزار و 800 با کتابخانه عمومی و پنج هزار باب کتابخانه باز هستند.
وی بیان داشت: تاکنون بیش از پنج میلیون جلد کتاب عمومی ودومیلیون جلد کتاب کمک آموزشی به این کتابخانه های ارسال شده است.
مکبری اذعان داشت: همچنین در یک هزار مسجد کشور نیز جلسات آموزش قرآن کریم به شکل سنتی برگزار می شود.
مشاور حقوقی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه گفت: در استان لرستان با وجود یک هزار و 700 مسجد بنا بوده است تا پایان سال 89 در 10 درصد این مساجد کانون فرهنگی و هنری احداث شود که با توجه به تاسیس 200 کانون فرهنگی و هنری مساجد در این استان، لرستان نسبت موفق عمل کرده است.
مکبری تصریح کرد: تا پایان برنامه پنجم توسعه تعداد کانون های فرهنگی و هنری استان لرستان به 450 کانون فرهنگی و هنری ارتقاء می یابند.
انتهای پیام/
نظر شما