حجتالاسلام والمسلمین مهران مجیدی، نماینده ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش استان تهران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اعلام این خبر گفت: استفاده از بقاع متبرکه برای فعالیتهای دینی و قرآنی، برگزاری محافل قرآنی، ختم جمعی قرآنی، اجرای جشنهای تکلیف و بزرگداشت ایام مذهبی از جمله محورهای تفاهم نامه میان آموزش و پرورش با اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران است.
وی با اشاره به اینکه تمام فرهنگیان و دانش آموزان می توانند از فضای بقاع متبرکه استفاده کنند اظهار کرد: اگر بتوان بیش از یک میلیون دانشآموز و فرهنگی را به بقای متبرکه و برنامههای دینی و قرآنی که در آنجا به اجرا گذاشته میشود، وصل کرد به مراتب خروجیهای فوقالعادهای نسبت به شرایط حال حاضر از مدارس به دست می آید.
به گفته ی نماینده ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش استان تهران در صورت اجرایی شدن این قرارداد، یک میلیون دانشآموز تهرانی به همراه بیش از 61 هزار فرهنگی میتوانند با استفاده از این مکانهای مقدس، با آموزهها و ارزشهای دینی به ویژه قرآنکریم، انس بیشتری پیدا کنند.
وی با اشاره به زمان اجرایی شدن مفاد این تفاهمنامه تصریح کرد: بر اساس هدفگذاری مشخص و به صورت پایلوت، با برگزاری محافل قرآنی و ختم قرآن در ماه مبارک رمضان، این تفاهمنامه به مرحله اجرایی میرسد.
حجتالاسلام مجیدی افزود: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، از اول سال تحصیلی سایر موارد مطرح در تفاهمنامه فعال و در طول سال تحصیلی، به اجرا گذاشته میشود.
وی خاطر نشان کرد: مدارس کل کشور میتوانند با بهرهگیری از تجارب و ظرفیتهای مشخص شده در تفاهمنامه، برنامههای آن را در مناطق تحصیلی خود اجرایی کنند و آموزش و پرورش تهران با تمام وجود تجارب خود را در اختیار علاقهمندان خواهد گذاشت.
حجتالاسلام مجیدی با اشاره به اینکه فعالیتهای فرهنگی و دینی بقاع متبرکه برای عموم مردم است و جامعه خاصی را شامل نمیشود، گفت: هرکس برای زیارت به این مکانهای مقدس مشرف میشود، میتواند از برنامههای آن بهرهمند شود در غیر اینصورت، هیچ برنامه مدون برای خارج از این محدوده تدوین نشده است.
به گفته ی وی در صورت اجرای کامل مفاد این تفاهمنامه، نیروهای فرهنگی و دانشآموزی داخل فضای متبرکه و امامزادهها شده و برنامههای فرهنگی به واسطه همکاری مشترک اوقاف و آموزش و پرورش بهتر و منسجمتر از قبل انجام میشود.
پایان پیام/
نظر شما