ابتکارات صاحبان اندیشه باید به نیازمندی های بومی سوق داده شود

استاندار گیلان در اختتامیه جشنواره فکر برتر گیلان، گفت: ابتکارات صاحبان اندیشه باید به نیازمندی های بومی سوق داده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، روح الله قهرمانی چابک در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره منطقه ای علمی و فناوری فکر برتر که صبح امروز(19 اسفند) در رشت برگزار شد، گفت: سند توسعه کشور ما به نوآوری، اختراعات و ابداعات وابسته است.

 

وی با اشاره به اینکه باید با ایجاد انگیزه کار کرده تا گام های بلندی برداشته شود، خاطرنشان کرد: در استان گیلان حرکت های خوبی در این موضوع انجام شده است.

 

استاندار گیلان، فعالیت های پارک علم و فناوری را عزت آفرین و نجات بخش دانست و اظهار داشت: باید با حمایت از صاحبان اندیشه فضای فعالیت را برای این قشر نخبه فراهم کنیم.

 

قهرمانی، با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری گیلان یکی از پیشرفته ترین مراکز در کشور است، تاکید کرد: باید این امکانات و ظرفیت ها را حمایت و پاسداری نماییم.

 

وی با بیان اینکه همواره نیازمند افکار برتر برای توسعه کشور هستیم، تصریح کرد: این افکار جز با مقاصد عالی و ایجاد انگیزه در جوانان بوجود نمی آید.

 

استاندار گیلان، ادامه داد: ابتکارات صاحبان فکر باید به نیازمندی های بومی و استان سوق داده شود.

 

قهرمانی با اشاره به اینکه توسعه پایدار در گیلان باید سازگار با صنعت بومی و محیط زیست باشد، بیان داشت: نکته مهم در گیلان شناسایی و فعالیت در برطرف کردن نیازمندی های بومی استان است.

 

در ادامه مراسم، دکتر مجید متقی طلب، رئیس پارک علم و فناوری گیلان، اظهار داشت: چهارمین جشنواره فکر برتر با حضور استان های همسایه گیلان در دو بخش جشنواره و نمایشگاه برگزار شد.

 

وی با بیان اینکه بیش از 245 اثر به دبیرخانه جشنواره چهارم ارسال شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 100 طرح به صورت نمایشگاهی برای بازدیدکنندگان به نمایش گذاشته شد.

 

رئیس پارک علم و فناوری گیلان، همچنین با بیان اینکه در آیین اختتامیه جشنواره فکر برتر از برگزیدگان دانش آموزی و آینده ساز، دانشجویی و بخش آزاد تجلیل می شود، اذعان کرد: همچنین از 3 شرکت مستقل و رسانه های فعال در عرصه علم و فناوری تجلیل به عمل می آید.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 26374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha