فعالیت فرهنگی در روستاها، اولویت برنامه های فرهنگی قرار می گیرد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، حمایت از فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد در روستاها را اولویت برنامه های فرهنگی این استان اعلام کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، به مناسبت هجدهمین سالروز تأسیس ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان، به خبرنگار شبستان گفت: برنامه ریزی برای اجرای برنامه های مسجد محور بهترین شیوه مقابله با جنگ نرم است.


احمد سعیدی، تشکیل ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور را اقدامی ارزشمند و اثر گذار در معرفی و نقش مسجد در فرهنگ جامعه عنوان کرد.


وی تصریح کرد: برای بستر سازی مناسب و هدفمند برای فرهنگ دینی جامعه به ویژه قشر جوان و نوجوان، تشکیل کانون های مساجد امری لازم و ضروری است.


دبیر ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان، با اشاره به اقدامات مثبت و مؤثر انجام شده و گرایش جوانان و نوجوانان به مساجد، تأکید کرد: تأسیس نزدیک به 500 کانون فرهنگی هنری در مساجد استان، گواه نوع علاقه مندی اهالی مسجد به ویژه جوانان جامعه است.


وی انتقال پیام مسجد از طریق کانون های مساجد را بسیار اثر گذار دانست و افزود: با اقدامات مؤثری که از این مسیر و با بهره گیری از قالب های هنری می توان انجام داد، علاوه بر جذب جامعه هدف باعث مصون سازی جامعه در مقابل هجمه های فرهنگی دشمن می شود.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، با ابراز تأسف از این موضوع که علی رغم گستردگی استان و ضرورت تشکیل جلسه ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، تا کنون جلسه ای در این زمینه تشکیل نشده است، گفت: خوشبختانه در جلسات شورای فرهنگ عمومی استان که از مؤثرترین نهادهای تصمیم گیر فرهنگی است، بحث و تبادل نظر لازم پیرامن مساجد و برنامه های آن انجام می شود.


وی تأکید کرد: مباحث مرتبط با کار فرهنگی در مساجد و تأثیرگذاری آن بارها در جلسات شورای فرهنگی عمومی مطرح شده و نتایج مطلوبی هم به دنبال داشته است.


سعیدی، با اشاره به اجلاس اخیر تهران در تصمیم گیری حوزه فرهنگ کشور، اذعان کرد: یکی از سیاست های دولت کریمه اسلامی، انتفاع فعالیت های فرهنگی هنری بر اساس سیاست های عدالت محور برای همه اقشار جامعه است.


وی افزود: بر همین اساس در سال آینده کار فرهنگی در روستاها و حمایت از کانون های فرهنگی هنری مساجد در روستاها در اولویت برنامه های فرهنگی است.


سعیدی، کانون فرهنگی مسجد در روستا را ایفاگر نقش اداره فرهنگ و ارشاد کوچکی دانست و بیان داشت: انتظار می رود کسانی که در جایگاه مدیر مسئول کانون و .. قرار می گیرند برای تحقق اهداف رفیع این تشکل ها گام بردارند.


وی فلسفه شکل گیری کانون های مساجد را پویایی و بالندگی مساجد خواند و افزود: تشکیل مجالس و محافل فرهنگی و حضور حداکثری در نماز جماعت مساجد، کشور اسلامی ایران را باطراوت و بانشاط جلوه می دهد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، سنگر مسجد را مکانی آرام، سالم و ایمن برای خانواده هایی دانست و تأکید کرد: با برنامه ریزی دقیق، و با استفاده از هنرمندان متعهد و معتقد به دیدگاه های وسیع انقلاب اسلامی در جهت افزودن این اطمینان خاطر تلاش کنیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 26332

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha