به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، قاسم باقری، مدیرکل حمل و نقل پایانههای استان قم، ظهر امروز (21خرداد) در جلسه هماندیشی حد ترخص شرعی مشهد و قم و تصمیمگیری در ارتباط با مراحل اجرایی فاز پایانی این طرح در فرهنگسرای بهشت، اظهار داشت: در حوزه حمل و نقل جادهای تابلوهای متعددی دیده میشود که تعیین حدود ترخص شرعی در تقسیمبندی تابلوهای ترافیکی قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه با اجرای طرح تعیین حد ترخص شرعی این طرح به عنوان یک نماد اسلامی مهم در سطح کشورهای اسلامی شناخته میشود، اظهار کرد: اجرای این طرح سبب تسهیل در مسائل و نیازهای دینی مسافران و شهروندان میشود و به بسیاری از مسائل دینی پاسخ میدهد.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح تابلوهای بسیاری طراحی و مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به دین و مذاهب مختلف باید طرحی به تصویب میرسید که مورد تایید برای عموم مردم و شهروندان باشد در پایان تمامی جلسات طرح مورد تصویب نماد فردی است که دست به نیایش برداشته است و به صورت تابلوهای ترافیکی در طول مسیر نصب میشود.
مدیرکل حمل و نقل پایانههای قم تصریح کرد: ابعاد این تابلوها باید به گونهای باشد که در دید تمام وسایل نقلیه قرار گیرد و با توجه به سرعتی که خودروها در طول بزرگراهها دارند بزرگی آن باید استاندارد و همسو با تابلوهای ترافیکی باشد.
باقری گفت: اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح به صورت پایلوت در حدود 50 میلیون تومان در نظر گرفته شده که با توجه به پایان سال مالی و بدهکار بودن اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران متعدد باید تدبیری اندیشیده شود تا این اعتبار از محلی دیگر تامین شود.
مدیرکل حمل و نقل پایانههای قم اظهارداشت: تبلیغات و اطلاعرسانی این طرح از اهمیت بالایی برخوردار است و باید عموم مردم در آگاهی کامل نسبت به این طرح برخوردار باشند.
وی افزود: طرح تعیین حدود ترخص شرعی مشکل قانونی ندارد اما تهیه و تولید تابلوها و تامین اعتبار آن مورد بحث است.
پایان پیام/
نظر شما