به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام مجتبی ملکی ظهر امروز (21 خرداد) در دیدار با آیت الله علوی گرگانی از مراجع عظام تقلید با اشاره به برنامههای ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: فعالیت دبیرخانه ستاد از سال 1385 آغاز شد واین دبیرخانه در راستای نزدیک کردن 2 مقوله اصلی یعنی تعلیم و تربیت تلاش میکند.
وی به سفر مقام معظم رهبری به قم اشاره کرد و ادامه داد: ایشان طی سفربه قم تاکید داشتند که حضور اثربخش حوزههای علمیه در آموزش و پرورش باید گسترش یابد که پس از آن تفاهم نامهای میان وزیر آموزش و پرورش و مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور به امضا رسید.
دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش تاکید کرد: این تفاهم نامه شامل بخش های تربیتی و تبلیغ، برنامه ریزی درسی و پژوهش بود که اثرات بسیاری را به همراه خواهد داشت.
حجتالاسلام ملکی تصریح کرد: حضور فکری و فرهنگی و سیاست گذاری های کلان حوزه علمیه در آموزش و پرورش ضروری است که در راستای تعلیم و تربیت اسلامی صورت میگیرد و باید گسترش یابد.
وی به سند تحول در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سند تحول در آموزش و پرورش با هدف اسلامی سازی علوم و مسئله تعلیم و تربیت رونمایی شده است و با اجرای دقیق آن گسترش و تحول اساسی در آموزش و پرورش ایجاد خواهد شد.
دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش یکی از برنامههای این ستاد را حضور روحانیون در برنامههای آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: این موضوع از اهمیت بسیاری برخوردار است و حضور روحانیون در مراکز آموزش و پرورش میتواند مشکلات بسیاری را برطرف سازد.
حجتالاسلام ملکی افزود: در سال تحصیلی جاری بیش از هزار نفر روحانی مستقر در مدارس داشتیم که فعالیت های تبلیغی و تربیتی و نیز مشاوره های مذهبی برای مسئولان مدارس، اولیا و دانش آموزان را ساماندهی کردند.
وی با اشاره به جلسات گفتمانهای دینی و اهمیت آنها گفت: صد هزار جلسه گفتمان دینی در مدارس با حضور مبلغان حوزوی در سال گذشته برگزار شد که در این جلسات مسائل اعتقادی، مذهبی و فرهنگی برای جوانان تشریح شده است.
دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه 35 واحد درسی در دانشگاه فرهنگیان در راستای مسائل بصیرت افزایی و تحکیم پایههای اعتقادی معلمان برگزار شده است، گفت: تاکنون 15 میلیون نفر ساعت آموزش ضمن خدمت برای معلمان پایه های تحصیل مختلف صورت گرفته که بیشتر اساتید آنها از میان حوزویان انتخاب شده بودند.
پایان پیام/
نظر شما