به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، تقی پور، رئیس ستاد هماهنگی مجتمعهای خدمات بهزیستی کشور در جلسه شورای معاونین بهزیستی گیلان با بیان اینکه ساماندهی مجتمعهای خدمات بهزیستی از دغدغههای ریاست بهزیستی کشور است، گفت: ساماندهی مناسب و مطلوب این مجتمعها باعث میشود که اقشار تحت پوشش و ارباب رجوع کارهای خود را در پایهترین ارکان بهزیستی که همان مجتمع ها هستند انجام دهند.
وی افزود: باید کاری کنیم که نیروهای مجتمعها، افرادی قوی، دانا و توانا باشند تا بتوانند با پاسخگویی مطلوب و پیگیری بهینه امور باعث عدم مراجعه افراد برای کارهای ابتدایی خود به ستاد بهزیستی استانها و یا کشور شوند.
رئیس ستاد هماهنگی مجتمعهای خدمات بهزیستی کشور تصریح کرد: باید نسبت به کارکرد مجتمعهایی که از نظر اقتصادی زیاندهی دارند و نسبت ارائه خدمت با هزینههای آن همخوانی ندارد بازنگری شود.
دکتر کیانوش کوچکی نژاد، مدیرکل بهزیستی گیلان این جلسه تصریح کرد: سعی بهزیستی گیلان بر این است که از حداکثر فضای فیزیکی مجتمعها استفاده کند، مجتمعها در دهستانها و بخشها تقویت شده و این مهم با انتقال نیروهای مجتمعهای غیر کارآمد به مجتمعهایی که میتوانند خدمات را به صورت مطلوبتر ارائه کنند و همچنین واگذاری خدمات بهزیستی و سایر راهکارها، تحقق میپذیرد.
وی افزود: در بخشها و شهرهای کوچک که مجتمع نبوده و همچنین در شهرهای بزرگ که نیاز به ارائه خدمت از طریق واحدهای بیشتری بوده نیز با اطلاع رسانی و اعلام نیاز از طریق بخش غیردولتی اقدام به تاسیس مجتمع کردیم و پروندههای مددکاری به آنان واگذار شده و همچنین مجوز تاسیس مهد کودک نیز به آنان داده شد.
کوچکی نژاد اضافه کرد: همچنین در راستای تقویت مجتمعهای بهزیستی واگذاری خدماتی همچون طرح مهارتهای زندگی، طرح سنجش تنبلی چشم و دیگر امور بهزیستی نیز به آنان داده شده تا در جایی که دولت از نظر قانونی نتوانسته اقدامات لازم را برای مردم فراهم کند خلاء آن توسط بخش غیر دولتی و زیر نظر بهزیستی جبران شود.
مدیر کل بهزیستی استان با اشاره به فعالیت 79 مجتمع خدمات بهزیستی در سطح استان، گفت: 31 مجتمع دولتی فعال هستند و 48 مجتمع نیز از بهزیستی مجوز فعالیت را دریافت و زیر نظر این اداره کل خدمات بهزیستی را ارائه میدهند.
پایان پیام/
نظر شما