به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، محمد اکبری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد در جمع کارکنان این اداره کل، گفت: هدف اصلی مراکز نیکوکاری محله ساماندهی شبکه های حمایتی و مردمی و رفع مشکلات مددجویان و نیازمندان با استفاده از امکانات و منابع محلی است.
وی با بیان اینکه این طرح در راستای طرح مسجد محوری اجرایی می شود، اضافه کرد: طبق دستورالعمل اجرایی به ازای هر 10 هزار نفر جمعیت یک مرکز نیکوکاری راه اندازی می شود.
اکبری اظهار کرد: هر مرکز 6 نفر عضو دارد و با توجه به موقعیت جغرافیایی و پراکندگی خانواده های مددجویان تشکیل می شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد گفت: استفاده از امکانات و منابع محلی، ترویج و تبلیغ سنت های حسنه اسلامی و جذب کمک های مردمی، تسهیل در ارائه خدمات به خانواده های تحت حمایت و نیازمندان و همچنین ارتباط با خیرین و نیکوکاران به منظور جذب مساعدت هایشان از دیگر اهداف راه اندازی مراکز نیکوکاری محله است.
اکبری خاطرنشان کرد: طرح مراکز نیکوکاری محله در مرحله شناسایی است و تا پایان خرداد راه اندازی می شود.
وی افزود: خیرین و نیکوکاران استان یزد در 2 ماهه اول سال جاری بیش از 8 میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند.
اکبری با اشاره به اینکه هم اکنون 213 هزار و 718 صندوق صدقه در استان یزد وجود دارد، اضافه کرد: این صندوق ها شامل صندوقهای کوچک خانگی، صندوقهای متوسط موجود در ادارات و اصناف و صندوقهای بزرگ تعبیه شده در معابر و میدان های استان هستند.
وی اضافه کرد: مردم نوعدوست استان یزد میتوانند با مراجعه و یا تماس با تلفن چهار رقمی 1811 کمیته امداد در سراسر استان نسبت به تحویل و دریافت صندوق صدقه در منازل، مغازهها، ادارات و مجتمعهای مسکونی اقدام کنند.
پایان پیام/
نظر شما