به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، عابدین عابدی مقدم، رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، ظهر امروز (18اسفند) در نشست خبری که به مناسبت تشریح برنامه های 22 اسفند سالگرد تاسیس بنیاد شهید و امور ایثار گران برگزار شد، در جمع خبرنگاران تصریح کرد: سه هزار و 115 نفر از خانواده های شهدا، جانبازان و آزادگان تحت پوشش بیمه طلایی قرار دارند و کلیه جانبازان و ایثارگران شاغل در بخش های دولتی خدمات درمانی دریافت می کنند.
وی از افتتاح اولین مرکز" توانبخشی ایثار" ویژه والدین شهدا، ایثارگران و جانبازان همزمان با سالگرد تاسیس بنیاد شهید و امور ایثار گران خبرداد و تصریح کرد: حضور بر سر گلزار شهدا در صبح 22 اسفند، پیاده روی جامعه بزرگ معلولان، گردهمایی همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران و تجلیل از خانواده های ایثارگر و آزاده از جمله برنامه های سالگرد تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی است.
عابدی مقدم، تصریح کرد: 470 میلیون تومان در بخش نرم افزاری و یک و نیم میلیارد تومان در بخش تجهیز سخت افزاری از بودجه زیارت که به استان تعلق گرفته است سهم سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در بحث های فرهنگی بوده است.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، با بیان اینکه 48 هزارو 500 نفر جانباز، سه هزار و 300 آزاده و 16 هزار و500 شهید دارای پرونده در سازمان به ثبت رسیده است، اظهار داشت: 275 هزار نفر از خانواده های جانبازان، ایثارگران و آزادگان خدمات درمانی، فرهنگی و معیشتی دریافت کرده اند.
عابدی مقدم، با اشاره به برنامه هایی که در حوزه فرهنگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در سال جاری انجام شده است، خاطر نشان کرد: 805 نفر از خانواده های شهدا، ایثارگران و جانبازان به حج تمتع اعزام و 2هزار و 515 نفر به حج عمره اعزام شده اند.
وی ادامه داد: بیش از 15 هزار نفر در برنامه های اردویی ثبت نام و ساماندهی شده اند، که 13 هزار نفر از افراد ثبت نامی به اردوها انجام شده است و تا پایان سال جاری دو هزار نفر باقی مانده نیز به این اردوها اعزام می شوند.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، اظهار داشت: برای اولین بار جامعه ایثارگری سراسر استان خراسان رضوی می توانند با ارائه کارت از ستاد اسکان آموزش و پرورش استفاده کنند.
وی با اشاره به این مطلب که به 20تا 85 درصد از خانواده های جانبازان و ایثارگران خدمات آموزش و پژوهشی ارائه شده است، اذعان داشت: هشت هزار و 600 نفر از فرزندان و همسران جانبازان، ایثارگران و آزادگان در حوزه آموزش عالی کمک هزینه شهریه تحصیلی دریافت کرده اند و هفت هزار و400 نفر از خانواده های ایثارگران و جانبازان نیز در بخش دانش آموزی کمک هزینه تحصیلی دریافت کرده اند.
عابدی مقدم، با اشاره به این مطلب که 50 کتاب و هفت پایان نامه مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت به چاپ رسیده است، افزود: خراسان رضوی در زمینه جمع آوری آثار جانبازان و شهدا در کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داده است چرا که 99 درصد از آثار شهدا و جانبازان جمع آوری شده است.
وی افزود: در سال جاری دو هزار و 304 نفر از جانبازانی که تاکنون شناسایی نشده بودند در هشت کمیسیون تشکیل شده توسط سازمان شناسایی و کارت جانبازی دریافت کرده اند و با ارائه کپی کارت جانبازی به مراکز درمانی و داروخانه ها خدمات درمانی دریافت می کنند.
وی با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در زمینه اشتغال زایی برای فرزندان و خانواده های شهدا، ایثارگران و جانبازان نیز اقداماتی انجام داده است، گفت: تعهد سازمان در بحث اشتغال زایی 800 نفر بوده است، اما تاکنون دو هزار و 64 نفر از فرزندان و خانواده های شهدا، ایثارگران و جانبازان در بخش های دولتی و غیر دولتی مشغول شده اند.
عابدی مقدم، افزود: نصب المان ها و ایجاد فضاهای فرهنگی در اطراف گلزار شهدای بهشت رضا(ع) مشهد در سه فاز در سال های 90،91 و 92 با تخصیص اعتبارات از جمله اقداماتی است که به جهت ساماندهی گلزار شهدا در دستور کار سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی قرار دارد.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، تصریح کرد: از دیگر اقداماتی که در سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی به جهت کاهش مراجعه کنندگان از شهرستان ها به مرکز استان انجام داده است، تجهیز دفاتر بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرستان ها است.
پایان پیام/
نظر شما