به گزارش خبرگزاری شبستان از استان، رضا غلامی، معاون برنامه ریزی استانداری گلستان در این جلسه گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره)، صندوق مهر امام رضا(ع)، اداره کل راه و ترابری، شرکت توزیع برق و بانک ملی استان پنج دستگاه برتر استان در زمینه اشتغالزایی بودند.
وی افزود: اشتغال ممکن است بدون برنامه ریزی هم در همه ابعاد به وجود بیاید، اما اشتغالزایی برنامه ریزی شده باید مد نظر قرار بگیرد.
غلامی، با بیان اینکه عدم برنامه ریزی ممکن است منابع مالی را نیز هدر بدهد، تصریح کرد: وقتی دستگاه های اصلی استان با تفکر پروژه ها را پیش ببرند، در کنار آن اشتغال نیز ایجاد می شود و به طور خاص پروژه هایی باید در استان شکل بگیرد که از جنس توسعه استان باشد.
وی، با اشاره به وجود 900 واحد مرغداری در استان، افزود: اما این واحدها در بخش صادرات قوی نیستند که با شکل گیری خوشه به این امر نیز دست می یابند.
نوروزی، مدیرکل کار و امور اجتماعی گلستان نیز در این جلسه گفت: در سال جاری، 12 کارگروه اشتغال با 70 مصوبه برگزار شد و سهمیه اشتغالزایی استان نیز محقق شده و این آمادگی وجود دارد که مشخصات فردی شاغلان را اعلام کنیم.
وی، با ارائه آمار اشتغالزایی برخی دستگاه ها، افزود: سازمان مسکن و شهرسازی 13هزار و 217نفر، بنیاد مسکن پنج هزارو 132، جهاد کشاورزی دو هزار و 153نفر، سازمان بازرگانی سه هزار و 175نفر، صنایع و معادن دو هزار و 243 نفر، صندوق مهر رضا دو هزار و 763 نفر، کمیته امداد امام خمینی(ره) یک هزار و 533 نفر در سال جاری اشتغالزایی ایجاد کردند.
نوروزی اظهار داشت: در دستگاه هایی نظیر پست، مخابرات و سازمان همیاری ها این رقم صفر است، همچنین هلال احمر نیز میزان اشتغالزایی خود را اعلام نکرده است.
وی تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی از هم اکنون سیاست های دستگاه های خود را برای سال آینده مشخص کنند.
نوروزی گفت: آمار اشتغالزایی هر دستگاه باید برآورد و اعلام شود، همچنین فرمانداران شهرستان ها نیز باید در تثبیت اشتغال ایجاد شده، کمک کنند.
پایان پیام/
نظر شما