به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، حجتالاسلام سید حسن آقامیری، پیش از ظهر امروز(18 اسفند) در همایش راویان دفاع مقدس استان سمنان اظهار داشت: بیشتر افرادی که در قالب کاروانهای راهیان نور برای بازدید به مناطق جنگی اعزام میشوند، نسلی هستند که دوران دفاع مقدس را درک نکردهاند و اطلاعات زیاد و دقیقی در این مورد ندارند.
وی افزود: با توجه به اینکه از دفاع مقدس سالهای زیادی سپری شده و طریقه روایتگری هم تغییر یافته است، به فعالیت نسل جدیدی از روایتگران دفاع مقدس با نقلهای صحیح نیازمندیم.
استاد حوزه و دانشگاه قم بیان داشت: قشر دیگر روحانیان هستند که با توجه به حضور فعال در عرصههای تبلیغی، نباید نسبت به عرصه روایتگری دفاع مقدس بیتفاوت بمانند.
آقامیری عنوان داشت: برای جاودانه کردن خاطرات هشت سال حماسه، راههای متعددی وجود دارد که یکی از این راهها، روایتگری دوران دفاع مقدس توسط راویانی است که خود در جنگ بوده و آن حماسهها را لمس کردهاند.
وی ادامه داد: فداکاریها و رشادتهای رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس دارای اصالت تاریخی و دینی است.
رئیس سیره شهدای قم، امانتداری را مهمترین ویژگی روایتگران برشمرد و اضافه کرد: راویان باید رویدادهای جنگ را همان طوری که بوده، بدون کم و زیاد کردن و اغراق در بیان حوادث روایت کنند تا افرادی که در قالب کاروانهای راهیان نور اعزام شدهاند، به حقیقت و واقعیات جنگ آگاه شوند.
وی گفت: بیان خاطرات رشادتهای شهدا، زنده نگهداشتن یاد شهداست و به فرموده مقام معظم رهبری، زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از خود شهادت نیست.
آقامیری ادامه داد: باید شکرگزار خداوند متعال به خاطر نعمتهایش باشیم و یکی از بزرگترین نعمتهای خدا به ما دفاع مقدس بود و شکر عملی این نعمت ادامه دادن راه شهداست که موجب تعجیل در ظهور حضرت بقیةالله الاعظم (عج) میشود.
وی خاطرنشان کرد: روایتگری باید تلفیقی از موقعیت جغرافیایی جنگ و سیره شهدا باشد و هیچکدام از این دو عامل بدون دیگری جوابگو نیست.
رئیس سیره شهدای قم گفت: راویان دفاع مقدس باید این نکته را مدنظر داشته باشند که هرگز در بیان تاریخ جنگ از جاده حقیقت خارج نشده و تاریخسازی نکنند.
پایان پیام/.
نظر شما