ارائه برنامه قرآنی کاندیداها با ایجاد تشکل قرآنی میسر است

قاری بین المللی قرآن با اشاره به لزوم مطالبات جامعه قرآنی از رییس جمهور آینده برای ارائه برنامه های قرآنی خود گفت: نبود یک تشکل قوی در جامعه قرآنی موجب شده کاندیداها برنامه های قرآنی خود را اعلام نکنند.

عباس سلیمی، قاری بین المللی قرآن با اشاره به فضای انتخابی در کشور و تحت الشعاع قرار گرفتن تمام مشکلات کشور توسط مسائل اقتصادی به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: اگر کشور اقتصاد پویا داشته باشد ولی از فقر فرهنگی الهی و انسانی رنج ببرد از راه سعادت اصلی فاصله گرفته است. لذا مردم به طور عمومی و جامعه قرآنی به خاص باید مطالبات قرآنی خود را از نامزدهای انتخاباتی بخواهند و در بیانیه ای رسمی از کاندیداها درخواست می کردند که در کنار عنوان برنامه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و وعده هایی که درخصوص مسکن، رفاه و سیاست های خارجی می دهند و باید آنها را اجرا کنند برنامه های قرآنی خود را نیز اعلام نمایند.
البته نبود یک تشکل قوی در میان جامعه قرآنی موجب شده تا نتوانند مطالبات و منویات قرآنی خود را عرضه کند.


وی با اشاره به جایگاه رفیع قرآن در جامعه کنونی به برکت پیروزی انقلاب اسلامی ایران خاطر نشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی قرآن در هاله ای از مظلومیت و غربت قرار داشت الان بهتر از جوانان و نوجوانان متوجه می شویم که انقلاب اسلامی چه تأثیری بزرگی در جامعه داشته است.
سلیمی تصریح کرد: پیش از انقلاب تعداد کل حفاظ در کشور به 10 نفر نمی رسید اما امروز شاهد رشد و شکوفایی و بالندگی جوانان قرآنی در کشور هستیم و حافظان کل قرآن 8 یا 9 ساله معصوم همچون مردان دانشمند و فرهیخته سخن می گویند که همه به برکت قیام آن سید بزرگوار و بنیاد گذار انقلاب اسلامی ایران و به همت و غیرت خون شهدا و مردم ایران است که قرآن در جامعه ما به چنان جایگاه رفیعی دست یافته است که در حال حاضر شاهد سی امین همایش و رزمایش عظیم قرآنی تحت عنوان مسابقات بین المللی قرائت و حفظ قرآن در کشور با حضور بیش از 70 نماینده از سراسر جهان هستیم.
لذا باید برای این برکت بزرگ خدا را شاکر بوده و اگر این نعمات الهی را پاس نداریم مورد غضب و مجازات خداوند قرار خواهیم گرفت.

سلیمی تأکید کرد: مسابقات بین المللی قرآن که تمام هجمه ها و شبیخون های فرهنگی دشمنان را خنثی می کند می تواند به سوی تکامل و ارتقای روز از افزون پیش رود.
وی افزود: مسابقات بین المللی قرآن می تواند با جاری ساختن مفاهیم کاربردی قرآن در تمام شنونات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی روند تکاملی پیش بگیرد.
زیرا قرآن در نگاه اول برای زندگی و سعادت بشر نازل شده نه به تلقی برخی افراد کتاب گورستان ها و مردگان باشد.
سلیمی با اشاره به چگونگی جریان سازی قرآنی در کشور تصریح کرد: اگر بتوان زیبایی های قرآن را عالمانه استخراج کرد و به تأثیر آن باور داشت و خودمان به عنوان کسانی که با کتاب الهی انس داریم مضامین والای قرآن را در جامعه پیاده کنیم و یا الگوهای نظامی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی قرآنی را به جهانیان معرفی نماییم می توان کمی از دین خود را به این کتاب مقدس ادا کنیم.
لذا بر همه ما مسلمانان است که قرآن را از مهجوریت درآورده و مبادا در روز قیامت نام ما در شمار متهمین و جزء کسانی باشد که مورد دادخواست نبوی قرار گیریم که می فرماید: وَقَالَ الرَّسُولُ یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا ﴿30﴾(سوره فرقان) یعنی پروردگارا همانا قوم من این قرآن را در مهجوریت قرار دادند.
سلیمی افزود: اجرا ساختن مضامین قرآن در جامعه نیازمند یک عزم ملی از تمام قوا، علما، دانشمندان، کشاورزان، اصناف، مردم، زنان، مردان، اساتید دارد تا به برکت قرآن کریم ایران به کشوری الگو در عرصه جهانی تبدیل شود.
پایان پیام/

 

کد خبر 260384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha