ثمره سرمایه گذاری در مسابقات دانش آموزی رشد مسابقات بین المللی قرآن

مدیر کل قرآن، عترت ونماز و دبیر ستاد اقامه نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر هرچه بیشتر بر روی مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی سرمایه گذاری کنیم ثمره آن در مسابقات بین المللی قرآن مشخص می شود.

محمد بنیادی، مدیر کل قرآن، عترت ونماز و دبیر ستاد اقامه نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری مسابقات کشوری دانش آموزی به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: مسابقات قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش امسال سی امین دوره خود را در مشهد و قزوین در حد مسابقات کشوری سازمان اوقاف با حضور بیش از 7 هزار شرکت کننده برگزار می کند که به 2 هزار نفر آنان جوایز نفیسی اهدا می شود که یک راهپیمایی عظیم 6 هزار نفری در دو شهر مشهد مقدس و قزوین با حضور دانش آموزان قرآنی شکل می گیرد.

بنیادی تأکید کرد: امید وارم رسانه و صدا و سیما مسابقات کشوری دانش آموزی را به گستردگی مسابقات قرآن سازمان اوقاف پوشش دهد زیرا هرچه در مسابقا دانش آموزی سرمایه گذاری کنیم بیشترین ثمره ها را در مسابقات بین المللی خواهیم دید.

وی افزود: گستردگی مسابقات قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش در هیچ ارگان دیگر وجود ندارد زیرا این مسابقات در رشته هایی چون حفظ، قرائت، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، اذان و تفسیر ، مفاهیم ، انشای نماز، مداحی و ... در دو حوزه خواهران و برادران برگزار می شود.

هر سال مسابقات بین المللی قرآن نسبت به ادوار گذشته رشد روز افزون دارد و این رخداد بزرگ قرآنی با پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شده و استمرار دارد ومدیریت اجرایی مسابقات که توسط همکاران با تجربه سازمان اوقاف و امور خیریه صورت می پذیرد به طور جدی در حال توسعه است و به حمد الله سی امین دوره مسابقات بین المللی قرآن با مدیریت و هماهنگی بیشتری فعالیت خود را آغاز کرده است.
دانش آموزان در سراسر کشور اگرچه در وزارت آموزش و پرورش تربیت می شوند ولی بسیاری از علوم و فنون قرآنی را در مساجد و جلسات قرآنی سراسر کشور می آموزند و غنی اصلی و حقیقی تلاوت و حفظ قرآن را از اساتید مجرب قرآنی فرا می گیرند که روند رو به رشدی را برای دانش آموزان در وزارت آموزش و پرورش ایجاد می کند تا اهتمام بیشتری به قرآن در این گروه سنی انجام گیرد.
وی با اشاره به اهم برنامه ریزی های وزارت آموزش و پرورش در خصوص اهتمام به تربیت دانش آموزان قرآنی در کشور تصریح کرد: طی دو سال اخیر شاهد تأسیس مدارس قرآنی در شیفت بعداز ظهر و شیفت صبح، طرح تربیت 10 میلیون حافظ کل قرآن که سهم آموزش و پرورش تربیت حداقل 2 میلیون حافظ کل قرآن از میان دانش آموزان و فرهنگیان است از اهم برنامه ریزی های وزارت آموزش و پرورش در تربیت جوانان قرآنی است.
بنیادی با اشاره کیفیت آموزش های قرآنی در وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: کسب مقام های برتر دانش آموزان در مسابقات سازمان اوقاف و امور خیریه که مبنای مسابقات بین المللی قرآن است نشان از کیفیت قابل قبول آموزش های قرآنی در میان دانش آموزان دارد.
همچنین همکاری هماهنگ کمیسیون تحقیق و پژوهش، کمیسیون تبلیغ وترویج و کمیسیون آموزش عمومی می توانند مثلث متساوی الاضلاع در روند روبه رشد برنامه های قرآنی و موجب بارش رحمت الهی بر سر امت اسلامی در جامعه شوند.

بنیادی با اشاره به مشارکت وزارت آموزش و پرورش با سازمان اوقاف و امور خیریه برای هرچه با شکوه برگزاری مسابقات بین المللی قرآن تصریح کرد: حضور گسترده دانش آموزان در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی، حافظان، قارین و حتی اعضای بسیاری از گروه های تواشیح و مدیحه سرایی که در مسابقات بین المللی قرآن به اجرای برنامه می پردازند، تربیت شدگان وزارت آموزش و پرورش هستند.

پایان پیام/
 

کد خبر 260383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha